Ne yapacağını şaşırdı! 'Anana sor damat lazım mı?'

Manisa'da evlilik teklifinde bulunan genç, kız arkadaşını işte böyle şaşırttı.

Ne yapacağını şaşırdı! 'Anana sor damat lazım mı?'
Ne yapacağını şaşırdı! 'Anana sor damat lazım mı?'
GİRİŞ 09.07.2014 13:28 GÜNCELLEME 09.07.2014 13:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'ndeki Manolya Meydanı'nda bir genç, 4 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşına sürpriz evlilik teklifi yaptı. 'Benimle Evlenir misin?' yazılı pankart açan damat adayı, üzerinde 'Anana sor damat lazım mı?' yazısı bulunan pastayı gelin adayıyla birlikte kesti.

Manolya Meydanı, sürpriz evlilik teklifine mekan oldu. Şırnak'ta Özel Harekat Polisi olarak görev yapan 21 yaşındaki Seyfullah Özkan, 4 yıldır beraber olduğu eczacı kalfası 20 yaşındaki Kadriye Çamoğlu'na sürpriz evlenme teklifi yaptı. Kız arkadaşını iftardan sonra meydana çağıran Özkan, üzerinde 'Benimle Evlenir misin?' yazılı pankartı açtı.

Şaşkın bakışlar içerisinde kız arkadaşı Çamoğlu'nun 'Evet' cevabını alan Özkan, mutluluğunu konfeti patlatarak kutladı. Genç çiftin alkışlar eşliğinde kestiği pastanın üzerindeki 'Anana sor damat lazım mı?' yazısı ise dikkat çekti. Kız arkadaşının teklifinin kabul etmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Özkan, 1 ay sonra düğün yapacaklarını söyledi.

YORUMLAR 2
  • Şinasi ÖZTÜRK 9 yıl önce Şikayet Et
    Maşallaaaaah, . Adam 4 yıldır "birlikte" olduğu sevgilisine teklif etmiş. 4 yıldır bunu bir başlarına konuşamamışlar mı? 4 yıllık birliktelik ne kadar normal bir kavram oldu... Hani 4 yıllık sevgililer-hasretler ... vb. olsa kıskanabilirim bile. Ama birliktelik denince bana hiç masum ve cazip gelmiyor. Gayri islami ve ahlaki değerlerimize zıt bu tarz yaşamları şirin gösterecek tarzda masum isimlendirmeleri tehlikeli buluyorum... İnşallah bunlarınki
    Cevapla
  • ethem başaga 9 yıl önce Şikayet Et
    abartmayın. cılkı çıktı bu işlerin. saklı gizli kalmadı aşkın gizemini katlettik. herkesin önünde evlenip 3. sayfada boşanıyoruz artık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü