Trafikte kan donduran manzara!

Çin'in Shantou şehrinde araçlarıyla trafikte ilerleyen sürücüler karşılaştıkları manzara karşısında şoke oldular.

GİRİŞ 21.09.2014 21:32 GÜNCELLEME 21.09.2014 21:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Köpeğini aracın içine almak istemeyen sürücü tasmasına bağlı olan ipi aracına bağlayıp trafiğe çıktı. Aracın arkasında ilerleyen köpek yorgunluğa daha fazla dayanamayıp kendini asfata bıraktı.

Başka bir aracın kamerası tarafından kaydedilen görüntüler insanın içini acıtır cinsten. Yere kapaklanan köpek aracın arkasından kanlar içinde dakikalarca sürükleniyor ama aracın sürücüsü bu içler acısı manzaraya aldırış etmeden yoluna devam ediyor. İnternete düşen görüntüler kısa süre içinde büyük tepki çekti.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • Nazım Zengin 9 yıl önce Şikayet Et
    Nimete böyle yapılır mı?. Yahu bre Çinli vatandaş; haydi yaratandan ötürü bir değer vermiyorsun şu zavallı hayvana... Bari yiyecek olarak tükettiğiniz köpekleri düşünerek nimet olarak bir değer ver şu zavallı köpeğe... Nimet, böyle sokaklarda sürünür mü?
    Cevapla
  • umut aşık 9 yıl önce Şikayet Et
    .... Köpeğe yaptığının aynısını yapmak lazım ona da.Yalnız Çinliler Yecüc Mecüc kavmi değildir saçmalamayın.
    Cevapla
  • Abdulkerim S. Buğra 9 yıl önce Şikayet Et
    Yecüc mecüc.... Allah(CC) bu zalimlerden tüm mahlukatı korusun. Buyecüc mecüc kavminin yapmayacağı melanat yok ki. Sincan'da yaptıkları, 100 yıldır kendi halklarına yaptıkları ortada. Canlı canlı maymun beyni yiyenden, köpeğe ne kadar merhamet beklenir. Bunların mallarını almamak lazım. Allah(CC) bilir nelerle nasıl imal ediyorlardır, içlerinde neler vardır. Bu melanatı ülkeye de sokmamak lazım. Allah(CC) cümle mahlukatı şerlerinden korusun....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün