Astsubayın aklı yaralı askerinde kaldı

Aksaray'da jandarma minibüsü kaza yaptı, 1 astsubay ve 1 er yaralandı. Yaralı astsubay sedyedeki ilk sözü sağlık ekiplerini duygulandırdı...

GİRİŞ 02.01.2015 03:01 GÜNCELLEME 02.01.2015 09:12
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Aksaray'da göreve giden jandarma minibüsünün şarampole düşmesi sonucu 1 astsubay ve 1 er yaralandı. Hastaneye kaldırılan ve acil götürülen yaralı astsubay Kaplaner, ambulanstan indirilirken kendi halini bırakarak, "Askerim sağ mı askerim? Başka askerim var mı?" diye yaralı askerini sordu.

AĞAÇA ÇARPTI

Kaza, Aksaray'ın Gülağaç ilçesine bağlı Demirci kasabası girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gelen bir ihbarın ardından Demirci'ye gitmek için yola çıkan jandarma minibüsü, kasaba girişinde plakası belirlenemeyen bir başka aracın kendini sıkıştırması sonucu şarampole düşerek ağaca çarptı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Kazada minibüs sürücüsü Astsubay Mehmet Kaplaner (20) ve yanında bulunan Er Mustafa Yıldırım (21), emniyet kemerlerinin takılı olması sebebiyle kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Yaralı askerler, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

KENDİNİ BIRAKTI ASKERİ SORDU

Acil girişinde sedyeyle ambulanstan indirilen yaralı Astsubay Kaplaner, kendi halini bırakarak, "Askerim sağ mı askerim? Başka askerim var mı?" diye yaralı askerini sordu. Yaralı askerlerin durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 25
  • hakan haklı 9 yıl önce Şikayet Et
    gene veriyorsunuz gazı:)
    Cevapla
  • tamer 9 yıl önce Şikayet Et
    Komutan bulunduğu yer neresi ise asker kendisine zimmetlidir.o askere birşey olsaydı meslek ve rütbe hayatı biteceği için sormuş olmasın?
    Cevapla
  • MuhammetAliYıldırım 9 yıl önce Şikayet Et
    Yavrum benim
    Cevapla
  • ALLAH YARDIMCISI OLSUN 9 yıl önce Şikayet Et
    aferin astsubay arkadaşa mesleğe yeni girmiş ama görev bilinci ve ahlakı içine işlemiş.helal olsun.
    Cevapla
  • uzman er kullanmalı 9 yıl önce Şikayet Et
    bende jandarma yaptım şöför arkadaşımızın sivil hayatta 2010 model bmw 3.20 dizeli varmıştı askerde 96 model kara direksiyon ford 120 lik minibüs kullanıyordu nasıl kullandığını düşünün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?