35 Suriyeliye döner ısmarladı, parasını ödemedi

Taksim’de Suriyeli çocuklara 35 döner ve ayran siparişi veren bir kadın, dövizciye uğrayacağını söyledikten sonra bir daha gelmedi.

35 Suriyeliye döner ısmarladı, parasını ödemedi
35 Suriyeliye döner ısmarladı, parasını ödemedi
GİRİŞ 21.08.2015 20:24 GÜNCELLEME 21.08.2015 21:06
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Taksim’de öğle saatlerinde ilginç bir olay yaşandı. Dönercilerin yanında dilenen Suriyeli çocukları gören bir kadın, dükkana girerek tüm Suriyeli çocuklara döner ve ayran vermesini söyledi. İşyeri çalışanı Cengiz Aydoğan, 35 et-tavuk döner ve ayranı hazırladı. 

Dönerleri dağıtmasını söyleyen kadın, üzerinde sadece Euro olduğunu, dövizi Türk Lirası'na çevirdikten sonra geleceğini belirtti. Tüm dönerleri veren işyeri sahibi, ayranları da ikram ettikten sonra kadını beklemeye başladı. Saatler geçmesine rağmen kadın bir daha gelmedi. 

İşyerinde çalışan Cengiz Aydoğan, kadının işyerine gelerek Suriyeli çocuklara döner sipariş verdiğini belirtti. Çalışanların 10’u et 25’i tavuk döner olmak üzere toplam 35 döner dağıttığını söyleyen Aydoğan, “Suriyeli çocuklara verdiklerimiz toplam 275 TL tutuyor. Üzerinde 200 Euro olduğunu Türk Lirası’na çevirip geleceğini söyledi. Fakat gelmedi.” dedi.

YORUMLAR 33
  • öğretmenim 8 yıl önce Şikayet Et
    ortalama 8 tl döner ayran. çok pahalıymış.
    Cevapla
  • vysmksz 8 yıl önce Şikayet Et
    kardeş helal et gitsin başının gözünün sadakası olsun
    Cevapla
  • Hakan Çiftci 8 yıl önce Şikayet Et
    Reklamın iyisi kötüsü yoktur.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    belki kadinin basina bsy geldi gelmeze bile ne olcak haber yaptirmam afiyet olsun kardeslerim derim yoluma bakarim beyler bayanlar bu dunya nin sonu war ölüm war ahirette zenginlik onemli ne yazikki insanlar bunu anlamiyor tek kurtulus namaz iyi hal niyet insAllah Allah hidayet eder ..
    Cevapla
  • Gebzeli 8 yıl önce Şikayet Et
    yahu belki adam inanmıyor konuyu nasıl oraya bağlayabildiniz? tamam helal etsin bence de ama bunun adı GASP!!!
    Cevapla
  • rizeli 8 yıl önce Şikayet Et
    taksimdeki kilisenin altıdaki dönerciler şimdiye kadar kazandığınız milyonların içinde 275 tl ne dir ki...kazandığınızın sadakasının 10bin de biri bile değildir emin olun..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak