7 ay sonra sağ olduğunu ispatladı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde Cemal Biçer'in 7 ay önce sehven yapılan ölüm kaydının, bugün mahkemece düzeltilmesine karar verildi.

7 ay sonra sağ olduğunu ispatladı
7 ay sonra sağ olduğunu ispatladı
GİRİŞ 19.04.2012 17:30 GÜNCELLEME 19.04.2012 17:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cemal Biçer (42), AA muhabirine yaptığı açıklamada, kardeşinin imam nikahlı eşi Fatma İşler'in kalp rahatsızlığı nedeniyle Van'daki Yüzüncü Yıl Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığını belirtti. Biçer, Fatma İşler'in yoğun bakım servisinde tedavi edilirken 2 Eylül 2011'de hayatını kaybettiğini söyledi.

Daha sonra hastane yetkililerinin cenazenin teslim edilmesi için kendisinden nüfus cüzdanını istediklerini anlatan Biçer, fotokopisi alındıktan sonra kimliğinin iade edildiğini bildirdi.

Olaydan bir süre sonra nüfus müdürlüğüne gittiğinde kayıtlarda, ''ölü'' olarak yer aldığını gördüğünü belirten Biçer, şunları kaydetti:

''Hastane yetkililerine durumu anlattım. Onlar da 'yanlışlık yapmışız, nüfus müdürlüğüne git, düzelttir' dediler. Nüfus müdürlüğünden de mahkemeye müracaat etmem gerektiği söylendi. Ben de Patnos Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurdum.''

Biçer, bu süre zarfında zaman zaman sıkıntılar yaşadığını anlatarak, şunları söyledi:

''7 aydan beri hiçbir kuruluşa başvuramıyor, hiçbir yere gidemiyordum. Eve hapsolmuştum. 2 çocuğumu bugün yapılan mahkemeye götürdüm. Mahkeme yanlışlığın düzeltilmesi yönünde karar verdi.''

Patnos Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmada, Cemal Biçer'in Patnos Nüfus Müdürlüğü'nde ''ölü'' olarak görülen kaydının, ''sağ'' olarak düzeltilmesi kararının verildiği öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • vadettinaktas 12 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık olsun. O sağ olduğunu ispatlamaya çalışmış.Bazıları hala ülkeyi idare edebileceklerini ispatlamaya çalışıyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması