Van'da esrarengiz gök cismi korkuttu

Van'da UFO vakalarını andıran garip bir gök olayı yaşandı. Gökyüzünde şekil değiştiren gökcismi, insanların solunum yollarını etkiledi.

Van'da esrarengiz gök cismi korkuttu
Van'da esrarengiz gök cismi korkuttu
GİRİŞ 08.06.2012 07:52 GÜNCELLEME 08.06.2012 07:57
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Nihat Çavuşoğlu'nun haberi

Akşam saatlerinde ilçenin kuzey istikametinde bir anda top şeklinde beyaz bir ışık görüntüsü belirdi. Daha sonra helezon bir şekilde dönmeye başlayan ışık topu, bir üçgen halini aldı ve yine beyaz bir bulut şeklinde dağıldı.

Yaşanan olayı merak ve korku ile izleyen vatandaşlar, yaklaşık 2 dakika süren olayın araştırılmasını istedi.

Öte yandan bazı vatandaşlar, bulutun dağılmasının ardından boğazlarının yandığını, bu yüzden maske ile dolaştıklarını belirtti.

İHA

YORUMLAR 33
  • samet demir 11 yıl önce Şikayet Et
    haarp ve re one minute (van minut). haarp teorisi doğruysa, -ki henüz yalanlayan çıkmadı-, bu taktirde, ilikn deprem için neden van ilinin seçildiği daha iyi anlaşılıyor. şimdi de van'da ışık saçan cisim çıkıp istanbul'da küçük depremcik oluyor. sanki birileri "van minut istanbul" mesajı veriyor gibi. bu durumda dakota'daki haarp üssünün denetiminin amerikan yahudilerinde olduğu çıkarımını yapabiliriz.
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    kadının bitanesi bi programda galiba ömer çelakılındı. marmara ve düzce depreminden önce, aynen bunun gibi şeyler gördüğünü söyledi. başka görgü tanıklarıda var.
    Cevapla
  • foti foti 11 yıl önce Şikayet Et
    haarp. googleda arayın , haarp nedir, hologram nedir: bunların hepsini abd yapıyor. mısırda görülen at hologramı, kabede görülen sözde melekler vs. cahilleri kandırmak için oyun. deccal böyle gelecek. ufo diye birşey yok , kendinizi kandırmayın :) hepsinin ,teknik, bilimsel açıklamaları var.
    Cevapla
  • Mehdi Talebesi 11 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar insan gördüğüne göre. inkar edilecek bi durum değil, bi operasyon yapılmış ama nedir aslını allah (cc) bilir.blubeam olabilir, yada belirli illerde eş zamanlı olarak yapılmış ülkemize has bi durum olabilir, en iyisini allah (cc) bilir.
    Cevapla
  • bahadır güzel 11 yıl önce Şikayet Et
    canlı izledik. siirtte bulunuyorum olayı biz de izledik bu görüntü çok net değil bizde daha net görüntü var. devasa bir helezon oluştu görülmeye değerdi... canlı izlemek güzeldi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak