Beşşar Esed ABD'ye yine meydan okudu

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed devlet televizyonuna yaptığı önemli açıklamalarda operasyon planları yapan ABD'ye meydan okudu.

Beşşar Esed ABD'ye yine meydan okudu
Beşşar Esed ABD'ye yine meydan okudu
GİRİŞ 01.09.2013 16:49 GÜNCELLEME 01.09.2013 20:43
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Suriye Devlet BaşkanıBeşşar Esed, ABD'nin tehditlerinin, Suriye'nin siyasetinde birşey değiştiremeyeceğini ve ülkesinin teröre karşı mücadelesini sürdüreceğini söyledi.Suriye resmi haber ajansı SANA'da yer alan habere göre, İran İslami Şura Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Siyaset Komisyon Başkanı Alaaddin Burucerdi'yi kabulünde konuşan Esed, Suriye halkının, direnişiyle askerleri içerideki düşmana karşı koruyabildiği gibi dışardaki düşmanlara karşı da koruyabilme gücüne sahip olduğunu belirtti.

Suriye'de terörle mücadelenin devam edeceği kaydedilen haberde, Esed'in, "ABD'nin tehditleri bizim siyasetimizi değiştirmez" ifadesine yer verildi.

Haberde ayrıca, Burucerdi'nin, "Herhangi bir saldırı karşısında İran, Suriye'nin yanında yer alacak ve Suriye'ye yönelik bir dış müdahele başarısızlıkla sonuçlanacaktır" dediği kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • hasan yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    hayret bazı ülkeleri yönetenler amerikaya nasıl başkaldırıyorlar. neden obamanın ağzının içine bakmıyorlarki?
    Cevapla
  • cenk yıldırım 10 yıl önce Şikayet Et
    >Babanın yolunda. Babasının yolunda hızla ilerliyor.. Yıllarca PKK yı Türkiyeye karşı kullanan Suriye rejimi bugünde aynı yapılanmanın içerisindedir. Arkasına İran gibi Rusya Çin Suudi Arabistan gibi destekçileride alarak güya dünyaya meydan okuyor... Rahmetli baba Esed de aynı yoldan gitmişti...
    Cevapla
  • CEVAT ÖNER 10 yıl önce Şikayet Et
    bunlar yalnız böyle meydan daha doğrusu gazel okurlar. diktatörlerin ortak özelliği sanırım aptal olmaları...
    Cevapla
  • ali celik 10 yıl önce Şikayet Et
    Beşar şaşar. Terörle mücadelesi devam edecekmiş.Asıl terörist senin sülalen.Deden de öyleydi babanda sende halkı terörle sindirerek yönettiniz ama sayılı gün kaldı diğer zalimler sende gebereceksin yakında.Çocuklarında yaşarsa senin utancınla yaşayacak.
    Cevapla
  • Atilla Türkoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Ey Kendini Akıllı Sanan Esed... Terörist Dediğin O Öldürdüğün Çocuk ve Kadınlar mı?. Bu çocuk ve kadınları öldürendir asıl terörist. Terörist demekle sen kendini kastediyorsun cancağazım. Allah senin gibi firavunları ve zalimeleri bu müslümanların başından def etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler