İslami Cihad Hareketi'nin lideri öldürdü

İslami Cihad Hareketi'ninKudüs Seriyyeleri komutanlarından Salah Ebu Hasaneyn'in İsrail'in hava saldırısında hayatını kaybettiği bildirildi

İslami Cihad Hareketi'nin lideri öldürdü
İslami Cihad Hareketi'nin lideri öldürdü
GİRİŞ 25.07.2014 14:49 GÜNCELLEME 25.07.2014 14:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri komutanlarından Salah Ebu Hasaneyn'in İsrail'in hava saldırısında hayatını kaybettiği bildirildi. 

Kudüs Seriyyeleri'nden yapılan yazılı açıklamada, "İsrail'in Gazze'ye düzenlediği hava saldırısında basından sorumlu komutan Ebu Hasaneyn şehit oldu" denildi.

Açıklamada saldırının ayrıntılarına ilişkin bilgi verilmedi.

İsrail ordusu, dün akşam düzenlediği saldırılarda aralarında İslami Cihad Hareketi yöneticilerinden Ebu Hasaneyn'in de bulunduğu 40 Filistinliyi hedef aldığını açıklamıştı.

YORUMLAR 2
  • Mahmut Fidan 9 yıl önce Şikayet Et
    Roketçi, Hamas işte olay bu.... Rastgele roketler atıp İsraili kışkırtan İranın Haması yıllardır böyle bir eylem yapabildin mi? Sadece esip gürleyen ama yıllardır bir türlü yağmayan İran Haması kışkırttığın İsraili durdur şimdi.Filistinlileri yüzüstü bırakma.Adam gibi savaş sunniler olarak bizde arkandayız,gerekirse beraber savaşırız.Ama önce samimiyetini bir görelim..
    Cevapla
  • CETİN es 9 yıl önce Şikayet Et
    PEYGAMBER KATİLİ ŞEREFSİZ YAHUDİLER. canınız cehenneme topunuzun allah belasını versin yeryüzünün en aşağılık mahlukları israil ve abd dir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız