Bir kuvözde 3 Gazzeli bebek

Gazze'de İsrail saldırısı sürerken bir mücadele de hastanelerde yaşanıyor. Taburcu olamadıkları için bebekler aynı kuvözlerde tutuluyor.

GİRİŞ 25.07.2014 15:08 GÜNCELLEME 25.07.2014 17:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gazze'e hastaneler bile bombardımana karşı sığınak gibi kullanılıyor. Gazze'deki Şifa Hastanesi'nin doğum servisinde bir yanda yeni doğan bebekler diğer yanda gidecek yeri olmayan anneleri var.

Gazzeye yönelik İsrail saldırıları sürerken dünyaya gelen bebekleri zorlu bir hayat mücadelesi bekliyor.Bombardıman dolayısıyla prematüre doğdukları için yoğun bakımdalar.

İYİLEŞSELER BİLE GİDECEK YERLERİ YOK

Hastanede olanaklar kısıtlı olduğundan bir bebeğin bulunması gereken kuvözde 3 bebek bulunuyor. Hiçbir şeyden habersiz bekleyen bebekler sağlıklarına kavuşsalar bile ailelerinin gidecek bir yeri yok. Hastanedeki bir bebeğin annesi ''Bugün taburcu edilicektim ama gidecek bir yerim olmadığı için hastanede kalmama izin verdiler'' dedi.

İsrail'in bombardımanlarından kaçarak hastaneye sığınan anneler, doğum servisinden ayrılamıyor. Hastanedeki doktorlardan biri ''Taburcu etmemiz gereken çok sayıda bebek var. Ama burada kalıyorlar. Çünkü evleri yerle bir olduğu için aileleri bu bebeklere bakacak durumda değil. Bu büyük bir sorun.'' dedi.

ELEKTRİK KESİNTİSİ VE TIBBİ TEÇHİZAT EKSİKLİĞİ

16 yatak kapasiteli doğum servisinde 32 bebek var. Elektrik kesintileri ve tıbbi teçhizat sıkıntısının yanı sıra servis personeli yeni doğan bebekleri izlemek için 24 saat çalışıyor.

KAYNAK: NTV
YORUMLAR 2
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Aman ALLAH,ım hastanellerde bebekler ölüyor!!!!!!. ....Bu israile ALLAH,ım ancak sen dur dersin!!! katil barbar israil kana doymuyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • eyüp san 9 yıl önce Şikayet Et
    Ey tüm alemlerin RABBİ olan ALLAHIM.. Sen ADL'sın, Sen HAKİM'sin, Sen BERR'sin, Sen VEDUD'sun, Sen CEBBAR'sın, Sen KAHHAR'sın. Müslümanlara zulüm edenleri ıslah eyle. ıslah eyle. ıslah eyle. ıslah olmayanları sebi sübyanların hatrına, garib gurebaların hatrına, kahru perişan eyle. Ya KAHHAR. Amin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti