Netanyahu yine tehditler savurdu

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "Ateşkes ilan edilse de edilmese de Hamas'ın tünellerini yok edeceğiz" dedi.

Netanyahu yine tehditler savurdu
Netanyahu yine tehditler savurdu
GİRİŞ 31.07.2014 15:12 GÜNCELLEME 31.07.2014 15:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, kabine toplantısı öncesi yaptığı açıklamada, İsrail'in Gazze'deki tünelleri imha etme konusunda kararlı olduğunu vurgulayarak, "Bildiğiniz gibi, teröristlere ait onlarca tüneli etkisiz hale getirdik. Ateşkes imzalansın ya da imzalanmasın İsrail vatandaşlarının güvenliği için ordunun operasyonlarını tamamlamasını engelleyecek hiçbir teklifi kabul etmeyeceğim. Ateşkes ilan edilse de edilmese de Hamas'ın tünel sistemini yok edeceğiz" diye konuştu.

Netanyahu'nun ardından konuşan Savunma Bakanı Moshe Ya'alon da "İsrail'in güvenliği yeniden tesis edilmeden operasyonun sonlandırılmayacağı" ifadesini kullandı.

Kabine toplantısına Genelkurmay Başkanı Benny Gantz da katıldı.

Öte yandan, göreve çağrılan 16 bin yedek askerin daha katılımıyla İsrail ordusunun Gazze saldırısından bu yana silah altına aldığı asker sayısı 86 bine yükseldi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • köroğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    vampirler. kana susamış vampir, İç ve dıştaki para için mevki makam için uşaklığınızı yapan avrupa,abd ve müslüman dünyasındaki uşaklarınız nereye kadar sizi taşıyacak,zalimliğinize ses çıkatrmayacak,mutlaka dünyevi çıkarlarınız çatışınca birbirinizi yiyeceksiniz.Sizin ölenleriniz korkuyla dehşet cehenneme,şehitlerimiz ise gülerek cennete gidecekler.Biz sabredeceğiz siz korkudan geceleri uyuyamayacaksınız,Afrika,Asya Amerikalı yerlilerden çaldığınız elmas,maden,petrol ve akıttığınız kan ve gözyaşları sisi uyutmayacak,kabusunuz olacak.Mücahit kardeşlerimde yandaş,paydaş medyalarınız aciz göstermek istesede sizden korkmadan huzurla şehadet şerbeti içerek sizleri naaşlarıyla bile titretecek.6 yaşındaki çocuktan korkup silah doğrultan aşağılık,yalancılar.Yaşasın zalimler için cehennem
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
KDV hilesiyle büyük soygun