Gazze'ye saldıran öğrenciye burs veriyorlar!

Jerusalem Post gazetesine göre, İsrail Meclisi Gazze saldırılarına katılan üniversite öğrencisine burs verilmesi için toplandı.

Gazze'ye saldıran öğrenciye burs veriyorlar!
Gazze'ye saldıran öğrenciye burs veriyorlar!
GİRİŞ 31.07.2014 18:22 GÜNCELLEME 31.07.2014 18:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Knesset’in üniversiteli öğrencilere burs verilmesi için toplanması talebi ise İsrail Ulusal Öğrenci Birliği’nden geldi.  Birlik, Knesset’ten öğrencilere sınavlar için ek süre ve daha yüksek not verilmesi için eğitim Bakanlığı’na talimat verilmesini istiyor.
 
Tel Aviv Üniversitesi'nden sonra Ben-Gurion Üniversitesi de Gazze’ye saldırmak için İsrail ordusuna çağırılmış yaklaşık bin öğrencisine burs verilmesi için bir milyon dolarlık ek bütçe ayırdığını açıkladı.
 
İsrail’de orduya katılan öğrencilerine ödül bursu vereceğini açıklayan bir diğer üniversite ise Bar-Ilan Üniversitesi. Bar-Ilan, Gazze’ye saldırı operasyonuna katılan istisnasız bütün öğrencilerine burs vereceğini ilan etti.
İsrail, 7 Temmuz Pazartesi günü ‘Koruyucu Hat’ adıyla Gazze'ye yönelik hava ve denizden saldırılar başlattı, 17 Temmuz Perşembe günü de karadan saldırıya geçti.
 
Saldırılarda bin 390 kişi hayatını kaybetti, 7 bin 700'den fazla kişi yaralandı.
 

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 1
  • ozgun diri 9 yıl önce Şikayet Et
    demek ki israil ordusu asker bulamıyor. evet kimse israil askeri olmak istemiyor çünkü sonları hitlerin askerleri gibi olacak amerika'ya güvenip ona buna saldırıyorlar ya abd desteğini çekerse artık israil den bize yarar yok derse ipleri atarsa ya da arap halkları top yekin israil ve amerikan hedeflerine saldırırsa her an her şey olabilir arap baharı aniden olmadı mı oldu israil'in sonu yaklaştı bu anlaşılmıştır israil küçük devlet topyekün bi saldırıda kısa sürede düşer metrekare başına nüfus yoğunluğu fazla yani ne atarsan boşa gitmez israil'in sonu yaklaştı tüm dünya nefret ediyor onlardan amerika'da bile dip doruk aranmadan giremiyo zaten abd zor vize veriyo israilli teroristlere
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!