Hamas'ın kaçırdığı İsrailli asker öldü iddiası

Hamas’ın silahlı kanadı El Kassam Tugayları’nın resmi Arapça Twitter sayfasından bir mesaj yayınladı.

Hamas'ın kaçırdığı İsrailli asker öldü iddiası
Hamas'ın kaçırdığı İsrailli asker öldü iddiası
GİRİŞ 02.08.2014 08:57 GÜNCELLEME 02.08.2014 09:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hamas’ın silahlı kanadı El Kassam Tugayları’nın resmi Arapça Twitter sayfasından “Refah’ta bir grup arkadaşımızla irtibatımız kesildi. Şehit olduklarını düşünüyoruz. Kaçırılan asker de muhtemelen orada öldü” şeklinde bir açıklama yapıldı.

İsrail’in Refah’ı ağır bombardımana tuttuğu ve bunun sebebinin İsrailli askerin sağ kalmasını önlemeye yönelik olduğu yorumları yapılmıştı. İsrail’in en büyük endişelerinden biri askerlerinden birinin yakalanıp pazarlık unsuru olarak kullanılması. İsrail 2006 yılında kaçırılan Gilat Şalit isimli askerini 2011 yılında serbest bırakılması için bin Filistinli mahkumu serbest bırakmıştı.

YORUMLAR 2
  • serkan demirel 9 yıl önce Şikayet Et
    İsrail neden böyle yapıyor anlamak için uzaylı olmak lazım. Kutsal topraklar sevdasına dünyayı karşısına alıyor tüm bu toprakları ele geçirse o çöllere kaçtane yahudiyi yerleştirecek hem hangi yahudi giderde o çöllerde yaşar akıl mantık var dünya ekonomisinin %80i yahudilerden soruluyor paraysa para güçse güç dünya liderleri kontrolleri altında daha ne istiyorlar kafayı yemişler demekki çok parada insanı böyle zıvanadan çıkartıyor ama biliyorumki bütün yahudiler aynı kafaya sahip değil bu olanları ancak akli selim yahudiler durdurabilir inşallah bunu başarabilirler yoksa daha çok masum insan ölecek
    Cevapla
  • fransayurtdisi 9 yıl önce Şikayet Et
    yazik. Yakisikli genc adam bu duruma nasil gelir gercekten yazik :((
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir