Edward Snowden'den bir bomba iddia daha

ABD Ulusal Güvenlik Dairesi eski çalışanı Edward Snowden ilginç bir iddiada bulundu.

Edward Snowden'den bir bomba iddia daha
Edward Snowden'den bir bomba iddia daha
GİRİŞ 17.08.2014 00:30 GÜNCELLEME 17.08.2014 01:03
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Gizli bilgileri sızdırdığı için kaçarak Rusya'ya sığınan ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı ve ABD ulusal güvenlik dairesi eski çalışanı Edward Snowden, IŞİD ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. Snowden, Irak'ta kaosa neden olan IŞİD'in arkasında ABD, İngiltere ve İsrail istihbaratı olduğunu ileri sürdü.

"IŞİD İSRAİL'İN GÜVENLİĞİNİ SAĞLIYOR"

IŞİD'in bölgede İsrail'in güvenliğini tesis ettiğini söyleyen Snowden'a göre ABD, İngiltere ve İsrail istihbaratları dünyadaki bütün terörü "eşek arısı yuvası" adlı bir strateji ile bir araya getirmeye çalışıyor. 

Eski ajan Snowden, İsrail'i korumak için, Ortadoğu'da İsrail'e karşı olan grupların kendi içlerinde savaştırıldığını ileri sürdü.

BAĞDADİ'NİN SENATÖR MC CAİN'LE OLDUĞU İDDİA EDİLEN FOTOĞRAF

Snowden'ın açıklamaları büyük yankı uyandırdı. Çünkü daha önce de IŞİD Lideri Ebubekir El Bağdadi'nin bir yıl boyunca MOSSAD tarafından yoğun bir askeri eğitim, dini kurslar ve konuşma becerisi kursları aldığı iddia edilmişti.

Ayrıca Bağdadi'nin Washington'daki bir görüşmede eski senatör John MC Cain ile aynı fotoğraf karesinde yer aldığı ileri sürülmüştü.

YORUMLAR 9
  • ALİ SÜMBÜL 9 yıl önce Şikayet Et
    EVET. snowden efendi biz bunu zaten biliyoruz.
    Cevapla
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    ...... oradaki arapları kürtleri katlediyor diye işidi destekleyen çevremde bir sürü milliyetçi ırkçı kafa var.malesef işide en çok ülkemizden terörist gidiyor buda bize din konusunda ne kdr cahil bırakıldığımızı gösteriyor...
    Cevapla
  • ferhad dag 9 yıl önce Şikayet Et
    Paralel yapının adamlarının Almanya'da Almanya içişleri bakanı ile çok içli ve yakın dostluk . içinde olduğunu olaylarla ilişkili herkes biliyor zaten. Türkiye'deki dinlemelerin Almanya destekli ve dolayısı ile Amerika ve israil'in elinede ulaştırılıldığını bilmemiz lazım artık. Yoksa dini olduğunu iddia eden bir teşkilat böyle casusluk faaliyetine ne diye girsinki. Taktikleri şu: siz bizim faaliyetlerimize kolaylık sağlayın, göz yumun, bizde size faal olduğumuz ülkelerden istihbarat toplayalım. Bu taktik bir müslümanın uyacağı yolmu? Eğer takiyye denilen şeyi din edinmişsen olur tabi. Çünkü takiye ile her fiile bir gerekçe hemde kutsal bir gerekçe bulma imkanın var, müridlerinde bununla gurur duyar, sorgulamaz. Alan memnun, veren memnun. Kabakta Türkiye insanının kafasında patlar. Allah tuzaklarını başlarına çevirir inşalllah.
    Cevapla
  • ferhad dag 9 yıl önce Şikayet Et
    Strateji şu: Büyük bir güc oraya çıkar, insanlık dişı katliamlar yaptır, bunları Batı'da ve Dünya'da. yayki Müslümanlara ve İslam'a karşı Batı'da müthiş bir antipati ve düşmanlık oluştur, sonra kendin ''sizi kurtarmaya geliyorum'' diye oralara gir ve sempati topla, yapacağın katliama ve zulme gerekçe haızırla, Batı'da halk ''oh be size iyi yapıyoruz, katiller, gaddarlar, zalimler, siz müslümanlar işte böyle yamyamsınız, size ne yapılsa haktırı'' ve gerçektende zalim Batı arkasından geliyor ve hazırlanan ortamda istediği katliamları yapıyor, mümkün olduğunca müslüman öldürüyor, yerli halktan müslüman olmayanlara korku sardırılarak, Batı'nın gelmesi için dua ettiriliyor ve Amerika ile Batı'ya götürülerek onların kurtarıcıları olduğuna inandırılıyor ve ilerde oraları eline alacak ve idare edecek kişiler bunlardan seçilerek eğitiliyor ve geri götürülerek devletçiğin başına konuluyor. En başından beri temel prensip ''hangi yolla olursa olsun mümkün olduğu kadar seçim yapmaksızın müslüman katletmek, katlettirmek, İslam'ı barbar göstermek, azınlıkları teröre ederek Batı'ya muhtaç bırakmak''
    Cevapla
  • ferhad dag 9 yıl önce Şikayet Et
    IŞID ile Taliban'ın ve arkasından El Kaida'nın çıkışı, birbirinin aynısının tıpkısı.. Mücahidler her tarafta hakim iken birdenbire Taliban diye bir dalga geldi ve Mücahidler bir günde ortalıktan kaybodu, kimse bu Taliban birden bire nasıl ortaya çıktı, bu güç ellerine nereden geçti anlamadı gitti. Mücahidlere emir vardı şehirleri terkedip kaçın. Hiç bir mücadele, hiç bir müdahale olmadan hakim oldukları her yeri Taliban'a verip ortalıktan yok oldular ve sonra Taliban Dünya'da İslam ve Müslümanlara karşı infial oluşturan infazlara, bombalamalara başladılar, 2 bin yıllık heykelleri yıktılar kadınları asidledier, meydanlarda infaz ettiler vs. arkasından El Kaida'nın insanlık dışı faaliyetleri ve 11 Eylül olaylarının meydana gelip El Kaida'ya yıkılarak Afganistan, Irak İşgali, Pakistan'da medreselerin kapatılarak IHA ile sürekli bombalanması ve İslam ile Müslümanların yeryüzünde çok kötü imajlarının yayılarak antipati kazandırılması, Batı'nın işgal ve katliamlaranıa karşı çıkacak Batı halkının gazının alınması. Şimdide İŞİD aynı önce saydıklarımızın aynısı gibi faailiyetler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı