IŞİD peşmerge savaşçısının başını kesti!

Terör örgütü IŞİD, Kuzey Irak'ta çarpıştığı Kürt güçlere uyarı olarak, bir Kürdün başının kesilme görüntülerini yayımladı.

GİRİŞ 29.08.2014 12:29 GÜNCELLEME 29.08.2014 13:46
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

'Amerika-Kürt ittifakı liderlerine mesaj' adıyla yayınlanan video, turuncu kıyafetler giydirilmiş Pemergelerin konuşmasıyla başlıyor.

IŞİD'İ ÖVDÜ BARZANİ'Yİ UYARDI

IŞİD bayrağı önünde Kürtçe konuşan Erbilli Peşmerge Hasan Muhammed Haşim" İslami Devleti'nin çok kalabalık, Hem sayıda hem de teçhizatta bizden üstün olan askerlerini kendi gözlerimle gördüm" diyerek terör örgütüne övgüler yağdırıyor. Haşim, konuşmasının devamında "Başta Mesut Barzani olmak üzere tüm Kürt milletine bir çağrıda bulunuyorum; ABD yönetimiyle kurduğunuz ittifakı hemen sonlandırın ve Amerika'nın bölgeye karışmasına izin vermeyin. En ufak bir yanlışlık bizim hayatımıza mal olur" şeklinde konuşuyor.

BİRÇOK PEŞMERGE ELE GEÇİRİLMİŞ

Videoda, farklı bir yerde tutulan ve bazılarının yaralı olduğu görülen 9 peşmergenin de görüntüsü yer alıyor. Grup adına konuşan tutsak peşmerge Nazi Ahmed Zübeyir, Mesut Barzani'ye seslenerek "Sen şimdi saraylarda ferah bir hayat yaşıyorsun. Lütfen konuşmamıza kulak ver ve bizi kurtar. Çünkü hepimizi ailelerimiz bekliyor" diyor.

PEŞMERGE ŞEHADET GETİRİYOR

Videonun son bölümünde, esirlerin arasındaki en genç Permergenin silahlı ve yüzleri maskeli olan teröristler tarafından Musul'da boğazı kesilerek vahşice katledilmesinin görüntüsü yer alıyor. Görüntüde son anlarını yaşadığını fark eden peşmergenin dudak hareketlerinden şehadet getirdiği görülüyor.

''EY APTAL OBAMA''

Peşmergenin katledilmesinden önce ABD Devlet Başkanı Barack Obama'ya seslenen silahlı IŞİD üyesi, ''Obama, Ey aptal nasıl askerlerini ve halkını Irak bataklığına bir kez daha sürükledin yoksa savaş tacirleri ve petrol şirketleri uğruna kurban verdiğiniz binlerce askerleri unuttunuz mu? Mücahitlerin vuruşu sonucu kiminin kolu kiminin bacağı kopan askerleri unuttunuz mu? ABD ekonomisi krizden çıktı mı? Başka bir krize sokmak istiyorsun. Ama Allah'ın izniyle bu seferki müdahale senin sonun olacaktır" diye konuşuyor.

BARZANİ'YE MESAJ

İkinci mesajım ise "İhanetin zelili ve Yahudi'lerin kölesi Mesut Barzani'yedir' diyen IŞİD üyesi, "Eğer ajanlığından vazgeçmezsen ve haçlılarla kurduğun ittifaktan geri dönmezsen Müslümanlara karşı başlattığın savaşta kullandığın milislerin kaderi ölüm olacaktır.'' dediği duyuluyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 28
  • murat ateş 9 yıl önce Şikayet Et
    Pkk ya yardım eden herkesin sonu böyle olsun. RABBİM sen bu soysuz Işidi soysuz pkk lıların ve destekçilerinin başına musallat et. Müslümanları da bu soysuzlardan koru. amin
    Cevapla
  • Bülent Arslan 9 yıl önce Şikayet Et
    Muhammet Yılmaz bey BİLDİĞİNİ SANDIĞIN ŞEYLER KESİNLİKLE DUYDUKLARIN!!! (2). İŞİDİN KATLETDİĞİ MÜSLÜMANLAR Muhalif Komutanlardan Ebu Halit Es Suri -- Sukuruş Şam grubunun Şer'i kadısı olan Ebu Abdül Semi - Tank avcısı olarak adlandırılan Ebu El Mikdam - Nusret cephesi komutanı Ebu Cafer el Iraqi -Suriye İslam Cephesi Komutanlarından Hüseyin El Süleyman - Komutanlardan olan Ebu Sirac el Ensari - Muhammed Cedduh Suriyedeki Şeriat Komite Başkanı -Ahmediye'de 17 müslümanı infaz ettiler (Sebep ÖSO'ya destek vermek) IŞİD, son üç ay içerisinde 11’i Nusra ve 9’u Ahraruş Şam olmak üzere 24 komutanı da vahşice infaz etti. SANA DAHA ÇOK DELİL GETİRİRİM DE YERİ DEĞİL. Elinizde Müslüman kanı varken, dilinizde Müslümanları tekfir etme dururken kimse size biat etmeyecektir! Bu yapılan katliama sessiz kalanlar, bu katliamlara tavır koymayanlar bilsinler ki önce vicdan mahkemenizde yargılanacaksınız sonra da Allah’ın mahkemesinde!
    Cevapla
  • Bülent Arslan 9 yıl önce Şikayet Et
    Muhammet Yılmaz bey BİLDİĞİNİ SANDIĞIN ŞEYLER KESİNLİKLE DUYDUKLARIN!!!. Müslüman kişi öldürmekten mutluluk duymaz ve bir kafiri dahi öldürmekte yeri olmayan hareketler kullanmaz. Nebi sallAllahu aleyhi ve sellem dedi ki; “öldürürken (ölümü hak etmiş kimseleri) ihsan tutkusu ile (uygun şekilde) öldürün!”. Kureyza oğullarını öldürdüğü zaman onları grup grup ayırıp birilerini diğerlerinin gözü göremeyecek uzak bir yere götürürdü ve onlar arkadaşlarını göremezlerdi. Ve hiç bir rivayette müslümanların onlarla eğlendikleri veya kafalarıyla oynadıkları geçemez. Ki onlar hain yahudilerdi. Ve alimler “bir müslümanın cesedine temsil yapan kafire aynı yapığıyla karşılık verilir mi verilmez mi?” konusunda ihtilaf etmiştirler. Ve her kim öldürmekten ve kafa kesmekten ve onların görüntülerini kaydetmekten zevk duyuyorsa bilsin ki onun fıtratında bir bozulma vardır ve nefsi kararmıştır. Bu böyleyke bunu bir de müslumana yaparsa ne halde olur. UYAN Daha dün Nusret cephesinin komutanlarından Ebu Cafer el İraki'yi infaz ederek çarmıha gerdi. DAHA ÇOK DELİL GETİRİRİM!!
    Cevapla
  • Muhammet Yilmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Kafa kesmek islamda yer yok. diyenler... bir arastirin sahabeler de kafa kesiyormuymus? Evet kesiyordu! Benim sadece soylemek istedigim her yerde okudugunuz haberlere inanmayin. Mesela yezidiler masumca olduruluyormus, kanitlar nerde? Yezidiler oldurulseydi o daglarda bulabilirmiydiler Allah askina? Veya Baghdadi mosad ajani, bunu bir sahte fotosoplanmis bir resime dayanarak medyaya atiyorlar. Egerki masum insanlar olduruluyorsa dogru yapmiyorlar fakat bunlarin da bir kaniti varmi? Oldurulen hemen hemen herkes ya irak askeri veya fidye vermek veya musluman olmak istemeyendir, bunlara karsida bir islamda savastaki kanunlari arastirmanizi tavsiye ediyorum. Isidci felan degilim fakat olaylara objektif bakabiliyorum BIRDE en onemlisi: ISIDle ugrasacagimiza ilk once muslumanlari katledenlerle ugrassak In sha Allah bu durumlara dusmeyiz. Allaha emanet olun, vesselam.
    Cevapla
  • Dogancan ÖZTÜRK 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah belanızı versin sizin soysuz köpekler... İslam adına Müslümanlık adına koyun keser gibi insan kesen, adına islam diyen soysuz ahmaklar. Öldürdüğünüz her insanın hesabını ahirette cehennemin dibini boylayarak vereceksiniz. Allah topunuzun belasını versin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar