Kral'dan dünyaya IŞİD uyarısı

Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz, dünyanın IŞİD tehdidiyle yüzleşmemesi durumunda, örgütün Avrupa ve ABD'ye ulaşacağını söyledi.

Kral'dan dünyaya IŞİD uyarısı
Kral'dan dünyaya IŞİD uyarısı
GİRİŞ 31.08.2014 06:02 GÜNCELLEME 31.08.2014 06:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz, dünyaya Ortadoğu konusunda uyarılarda bulundu. Kral , dünyanın IŞİD tehdidine karşı birleşmemesi halinde, Avrupa ve ABD ’nin de tehlike altında olacağını vurguladı.

Evinde, büyükelçileri ağırladığı bir resepsiyon düzenleyen Kral Abdullah’ın konukları arasında ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’nin de bulunduğu bildirildi. Kral, şu ifadeleri kullandı: “Terörizm sınır tanımıyor ve tehlikesi Ortadoğu’nun dışındaki birkaç ülkeyi de etkileyebilir. Cihatçıların kafa kestiğini ve sokaklarda çocuklara bunları sergilediğini görüyoruz. Onların neler yaptıkları ve neler yapabilecekleri bir sır değil. Sizden bu mesajı liderlerinize iletmenizi rica ediyorum: Şeytanî bir güç olan terörizmle, bilgelikle ve hızlı bir şekilde savaşılmalıdır. Eğer ihmal edilirse, terörizmin bir ay sonra Avrupa’ya ve iki ay sonra ABD’ye sıçrayacağından eminim.”

YORUMLAR 6
  • Sabri Elvan 9 yıl önce Şikayet Et
    ABD`li General ISID 11 Eylül`de ABD`ye saldiracak diyor!. ABD`li General ISID 11 Eylül`de ABD`ye saldiracak diyor! Suudi Arabistan ve Katar`in finanse ettigi ISID ABD veyahut Avrupa``da bir ülkeye saldirirsa bu oralarda yasayan Müslüman halka büyük zarar verecek cünkü müslümanlar 11 Eylül 2001 Tarihinde oldugu gibi zan altinda kalacaklar.
    Cevapla
  • abdullah beser 9 yıl önce Şikayet Et
    YERYÜZÜNÜN EN VAHŞİ TERORİSTİ AMERİKA. Panamayı karıştıran Amerika! Vietnam’ı tahrip eden Amerika! İran’da inkılap yapan Amerika! Lübnan’ı işgal eden Amerika! Filistin halkını tanımayan Amerika! Irak’ı işgal eden Amerika! Afganistan’ı işgal eden Amerika! somalide müslümanları katlettiren amerika yeryüzü halklarını salak yerine koyan amerika
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani IŞİD israili atlayıp ABD.yemi saldıracak?........ ......O zaman IŞİD Yahudiye hizmet ediyor?..ve ABD,zaten israil detekcisi ......aralarında danışıklı dövüşlü çok gizli bir oyun oynanıyor???...Eee sonuçda ABD uşağı kralda korkmaya başlamış? ..çünkü korkunun ecele faydası yok?.
    Cevapla
  • Kadıoğlu25 9 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'ya ve ABD'ye gitmesi. kadar doğal bir şey olamaz. Çünkü bu terör örgütünü ortaya çıkaran ve besleyen kendileri. Her terör örgütü bir gün kendisini ortaya çıkaran gücün başına bela olur. Avrupa ve ABD'de de bunları çoktan hak etti diye düşünüyorum. Masum insanlar vahşice katledilirken sesi çıkmayanların sonu da büyük bir ihtimalle aynı olacaktır.
    Cevapla
  • alat asim 9 yıl önce Şikayet Et
    İŞİD, ABD 'YE VS. GİDER DE, NEDEN İSRAİL İLE İLGİLENMEZ???. Acaba diyorum, İsrail 'mi işid 'i seviyo, yoksa işid 'mi israili?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak