IŞİD ikinci ABD'li gazetecinin de kafasını kesti!

IŞİD terör örgütü, James Foley’den sonra ABD’li gazeteci Steven Sotloff’un da kafasının kesildiği görüntüleri yayınladı.

GİRİŞ 03.09.2014 00:15 GÜNCELLEME 03.09.2014 01:38
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Görüntüler henüz doğrulanmadı. 31 yaşındaki gazeteci Sotloff, 2013 yılının Ağustos ayında Suriye’de haber yaparken kaybolmuştu. Sotloff’un annesi geçtiğimiz hafta IŞİD lideri Ebu Bekir Bağdadi’ye video aracılığıyla seslenmiş ve oğlunun canının bağışlanması için yalvarmıştı.

Foley’i katleden militanlar, ABD’nin Irak’ta IŞİD’e yönelik saldırılarını durdurmaması ellerindeki diğer rehinelerin de öldürüleceğini söylemişlerdi.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 13
  • Turgut İşleyen 9 yıl önce Şikayet Et
    Kendine göre yorumlamak. Bu yapılanların müslümanlık ile hiçbir ilgisi yok.
    Cevapla
  • Berk Berksoy 9 yıl önce Şikayet Et
    HEDEF İSLAM. Muhterem müslüman kardeşlerim! Bu görüntülerin sahte yada gerçek olması bir şeyi değiştirmez. Hedef İslamdır. Bu batılı güçlü devletlerin (ABD, İsrail başta olmaz üzere) İslam ülkelerine operasyon yapmak için düzenlenmiş oyunlardır. Allah rızası için birbirinize düşmeyi bırakın. AKILLI OLUN.
    Cevapla
  • Aziz Tekin 9 yıl önce Şikayet Et
    hiç hareket etmeyen bir beden üzerinde. kafa kesme düzmece hollywood yapımı olabilir. teknoloji acayip ilerledi. sonuçta video dediğinde resimlerden oluşuyor. bu resimler üzerinde eklemeler vesair yapılabilir.
    Cevapla
  • sezgin vaatansever 9 yıl önce Şikayet Et
    yalan yalan yalan. hepsi yalan,kafası kesilecek adam kuzu kuzu beklemez can tatlıdır,gel beni kes demez,boğuşur kaçmaya çalışır,siz anca abd vatandaşlarını kandırırsınız
    Cevapla
  • İsmail Aga 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu görüntülerin hiç birine inanmıyorum.. Avrupanın kurumsal kimliği kokuyor.Kavuniçi tertemiz elbiseler.Burnu bile gözükmeyen cellat.Yeri hakkında yorum bile yapılmayacak bir alan.Ve çok soğukkanlı boğazı kesilecek gibi durmayan Kahraman gazeteci.Gerçek görüntü ırak askerlerini ölüme götürürken gözlerinde o korkuyu hissedebildiğimiz ve amatör kamera ile başına kurşunladıklarında ki görüntüdür.Bu resimde Müslümanlar cani Amerikalılar gururlu cesur mağdur...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler