Suriye'de IŞİD'e ağır darbe!

Koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarının, Suriye'nin Rakka kentinde düzenlediği hava saldırılarında 15 IŞİD militanı öldürüldü.

Suriye'de IŞİD'e ağır darbe!
Suriye'de IŞİD'e ağır darbe!
GİRİŞ 21.11.2014 18:49 GÜNCELLEME 21.11.2014 18:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Koalisyon güçlerine ait savaş uçakları, terör örgütü IŞİD'in Rakka kentinde karargah olarak kullandığı Popular Credit Bankası'na saldırı düzenledi. Saldırıda 15 militan öldü.

Saldırılar sırasında atılan bir roketin bölge sakinlerinden birine ait tüp dükkanına isabet etmesi sonucu yangın çıktı. Yaralananlar ambulanslarla hastaneye sevk edilirken, saldırının ardından IŞİD sokağa çıkma yasağı ilan etti.

Öte yandan IŞİD, Özgür Suriye Ordusuna (ÖSO) casusluk yaptıkları gerekçesiyle 2'si Halep'in kırsalı, 1'i Haseke, 1'i Rakka'dan olmak üzere 4 kişiyi idam etti.

Örgüt, ÖSO bünyesindeki Rakka Devrimcileri'ne katıldıkları gerekçesiyle kentin Er-Remile Mahallesi'nde de dün 6 kişiyi infaz etmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • Antimunafik 9 yıl önce Şikayet Et
    Zafer islâmındır,Zafer Mücahitlerin olacak!
    Cevapla
  • Saad 9 yıl önce Şikayet Et
    BAKALIM KİM MİŞ KAFİR ! "“Allah, üçün üçüncüsüdür” diyenler elbette kâfir olmuşlardır." Bu ABD için Allah ın kafir dediğine kafir demeyen de kafir dir..!! Sıra Senin ESED vb. lerine gelelim.. "Kim Allah'ın indirdiği hükümlerle hükmetmezse, işte onlar kafirlerin ta kendileridir" Hükümetmeze diyor kim inkar ederse demiyor.. Peki bunları DOST mütefik edinenler ne AYAK mış ona baklım... "Yahudileri ve Hıristiyanları dostlar edinmeyin. Onların bazısı, bazısının dostlarıdırlar. İçinizden kim onları dost edinirse şüphe yok ki, o da onlardandır"
    Cevapla
  • Kafirler kerih görse de 9 yıl önce Şikayet Et
    Cihat erlerine selam olsun, Allah'ın aslanlarına selam olsun, öncü gruba selam olsun. Kahrolsun Amerika ve işbirlikçi kafirler
    Cevapla
  • Asıl kafir sensin 9 yıl önce Şikayet Et
    Asıl Kafir Sensin; Ey Kara Şeytanın ve İsrail'in Koruyucu uşakları. ALLAH'ın naleti senin ve senin gibi tüm işid ve işidçilerin üzerine olsun. Her gün kestiğiniz masun insanların kafası için siz ve sizin gibilerin ALLAH kattında lanet için dua okuyorum.
    Cevapla
  • Kuveyti 9 yıl önce Şikayet Et
    İkinci olarak şunu yazmayı unuttum. yayınlanan videoda 4 kişide esad rejiminin hava saldırıları için yer tesbiti yapıldığı söylendi. öso için ajanlık değil yani
    Cevapla
  • Kuveyti 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne Ağır saldırı ama :) 15 gider 150 gelir. Diyanet Vakfı Meali Enfal 65 Ey Peygamber! Müminleri savaşa teşvik et. Eğer sizden sabırlı yirmi kişi bulunursa, iki yüze (kâfire) galip gelirler. Eğer sizden yüz kişi olursa, kâfir olanlardan bin kişiye galip gelirler. Çünkü onlar anlamayan bir topluluktur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi