Ahmedinejad geleneği hala sürdürüyor

Ahmedinejad, görevi bitmesine rağmen kendi sokağının başında halkın sorunlarını dinleyip halktan sorunlarını içeren mektuplar alıyor.

Ahmedinejad geleneği hala sürdürüyor
Ahmedinejad geleneği hala sürdürüyor
GİRİŞ 29.11.2014 10:41 GÜNCELLEME 29.11.2014 10:48
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Dana.ir sitesinin haberine göre, cumhurbaşkanı olduğu dönemde gittiği her yerde incelemek için halktan mektuplar alan ve bu yönüyle İran politikacıları arasında yeni bir yol izleyen İran eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, başlattığı uygulamayı hâlâ devam ediyor. 

Ahmedinejad, yaklaşık 1,5 yıl önce görevini bırakmasına rağmen başkent Tahrandaki Narmek mahallesinde halkla görüşerek sorunlarını dinliyor ve kendisine getirilen mektupları incelemek için topluyor. 

Haberde, Ahmedinejadın topladığı mektupları ilgili kurumlara gönderdiği duyuruldu ve bu durum eski cumhurbaşkanın hâlâ devlet kurumlarında sözünün dinlendiği şeklinde yorumlandı.      

8 yıllık görev süresince mütevazı tavırlarıyla sürekli gündeme gelen Ahmedinejad, bu davranışından dolayı halkın büyük beğenisini toplamıştı.           

 

              

YORUMLAR 19
  • önce itikat 9 yıl önce Şikayet Et
    itikat yanlışsa gerisi önemli değil
    Cevapla
  • Hacer 9 yıl önce Şikayet Et
    itikatındakı yalnışlık nedir söylermisin?peygamber ve ehlibetinin yolundan gidenlerin itikatı yalış oluyorda senin itikatın mı doğruu?
    Cevapla
  • mert akgün 9 yıl önce Şikayet Et
    israil nükleer tesislerimize saldırırsa ordusunu yok ederiz demişti.evet gerçekten iran bu güce sahiptir. ahir zamanda millet israile el bombası atarsa iran atom bombası atar.
    Cevapla
  • Hacer 9 yıl önce Şikayet Et
    Emperyalizme karşı duran tek arap lideri olduğu için mi zalim oldu Esed.Halkın çoğunluğu esedin arkasında.Rejiminin düşmesine iki ay ömür biçiyorlardı.Evdeki hesap çarşıya uymadı.Önyargılarınızdan ve mezhep bağnazlığınızdan kurtulacağınız an gerçekleri görebilirsiniz Enes bey.Ülkelere ve rejimlere attığınız iftiraların hesabını Allahın huzurunda vereceksiniz.Buna emin olun.
    Cevapla
  • he şeye rağmen ahmedinejat iyidir 9 yıl önce Şikayet Et
    ahmedinejat iyidir.
    Cevapla
  • cesur 9 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi yürekli , fakir babası, dürüst, yaşantısıyla gerçek mütevazi cesur bir devlet başkanı herkese nasip olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır