Vurulan Suriyeli çocuk: Affet anneciğim

Suriye'de yaralanan bir çocuk, hastanede yaşam savaşı verdiği sırada annesine 'Seni kırdıysam affet anne' diye seslendi.

GİRİŞ 17.01.2015 13:36 GÜNCELLEME 17.01.2015 15:14
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Suriye'de 4 yıldır süren iç savaşın yaşattığı trajedileri anlatmak için artık kelimeler yetmiyor. Şehirleri, mahalleleri, camileri bombalayan Esed rejimi, kendisine muhalefet eden herkesi öldürüyor. Ancak kanlı rejimin öldüremediği şeyler de var. Suriyeli çocukların erdemli duruşu.

İnternete yüklenen görüntüler izleyenleri derinden etkileyecek cinsten. Evden çıktıktan sonra Esed bombardımanına uğrayan bir çocuk hastaneye kaldırıldıktan sonra tedaviye alındı. Acılar içinde kıvranan çocuğun annesi oğlunu sakinleştirmek ve teselli etmek için elinden geleni yaptı. Ancak Suriyeli çocuğun derin acı çektiği sırada sarf ettiği sözler, o an yaşanmış olan her şeyin önüne geçti. Ağır yaralandığını ve öleceğini düşünen 10-12 yaşlarındaki çocuk, acı sesiyle annesinin elini tuttu ve 'Bugüne kadar seni kırdıysam beni affet anneciğim' diyerek annesinden af istedi.

İnternete yüklenen bu video izleyenleri derinden etkiledi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 12
  • La tahzen 9 yıl önce Şikayet Et
    kimse kusura bakmasın ama suçlu biziz Mücahidlere destek dahi vermiyoruz sevmeyenler bile var sonra kahrolsun esed Allah mücadele edilmesini istiyorki kahretsin
    Cevapla
  • aklı selim 9 yıl önce Şikayet Et
    Ey Esed köpeği senin ve destekçilerinin.ibretlik bir Sonun olacak inşallah. sabret az kaldı. Az kaldı. Ahirette yakana yapışacak onca masum ve sabinin ahı seni mutlaka bulacak.
    Cevapla
  • Anonim 9 yıl önce Şikayet Et
    Allahım bu çocuğu ve annesini cennetle şereflendir,bizleri de affet.
    Cevapla
  • metin 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • Özkan Akasu 9 yıl önce Şikayet Et
    Allahım Kahhar ismi şerifin hürmetine tüm zalimleri kahru perişan eyle biz aciz kullarınız zalim esedi ve yardakçılarını israili amerika ve ingiliz zalimlerini kahret. Zalimler için yaşasın cehennem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler