IŞİD'den kötü haber geldi

IŞİD, elindeki iki Japon rehineden birini infaz ettiği duyurdu.

IŞİD'den kötü haber geldi
IŞİD'den kötü haber geldi
GİRİŞ 25.01.2015 03:35 GÜNCELLEME 25.01.2015 06:03
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

İnternette yayımlanan bir videoda, rehinelerden Kenji Goto, diğer rehine Haruna Yukawa'nın kafasının kesilerek infaz edildiğini söylüyor.

IŞİD, 20 Ocak'ta Yukawa ve Kenji Goto'nun görüntüsünü yayımlayarak, rehinelerin hayatlarına karşılık Japon hükümetinden "fidye olarak 200 milyon dolar" istemişti. Terör örgütünün Tokyo'ya tanıdığı 72 saatlik süre, dün sabah TSİ 07.00'da sona ermişti.

Özel bir askeri şirket işlettiği açıklanan Yukawa (42), Ağustos ayında Suriye'de kaçırılmıştı. Goto (47) ise geçen yıl Suriye'ye giden bir freelance gazeteci.

YORUMLAR 27
  • hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    İslamın başı olsaydı eğer önüne gelen İslam adına baş kesebilirmiydi?
    Cevapla
  • doğru söz 9 yıl önce Şikayet Et
    abd japonyada hiroşimayı atom bombasıyla yüzbin kişiyi öldurdu .buna rağmen mücahitlere karşı abd yle ittifak etti.yani japonya senin vatandaşın değerlide mücahitler değersizmi.kimki mücahtlere karşı abdyle ise allah onları kahretsin.mücahit düşmanı yorumclarada akıl izan ve islam nasib etsin.
    Cevapla
  • ismail 9 yıl önce Şikayet Et
    Biz insani irkina gore ayirdetmiyoruz insana insan oldugu icin saygi duyuyoruz . Bize ne demeyelim isid in yaptiginin islamda yeri yok ..
    Cevapla
  • güzel ülkem 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar yalan, grdüklerinize inanmayın, öyle bir montaj e boğaza işlem yapılıyorki siz infaz sanıyorsunuz, filimlerde de kullanılır bu sahneler, nette bakın buursunuz. Ortada infaz falan yok, zaten adamların gözünde hiç korkuda yok.
    Cevapla
  • Osmanlı Aşığı 9 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sen senin adına dinine leke sürenleri kahret.Nasil bir fitnedir bu ya. İSİD=İSRAİL kopegidir sahibini ısırmaz. ayrıca bu resimler studyodur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek