Esed vakum bombalı katliam yaptı

Suriye savaş uçağının, başkent Şam'ın Zemelka ilçesine düzenlediği vakum bombalı saldırıda 6 kişi öldü, 40 kişi yaralandı.

Esed vakum bombalı katliam yaptı
Esed vakum bombalı katliam yaptı
GİRİŞ 06.03.2015 19:45 GÜNCELLEME 06.03.2015 19:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İlçedeki hastane kaynaklarından alınan bilgiye göre, orduya ait savaş uçağı, muhaliflerin kontrolündeki Zemelka'da yerleşim birimini hedef aldı. Vakum bombasının kullanıldığı saldırıda, aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu 6 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi yaralandı. Bazı yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Zemelka'daki aktivistlerden Yusuf el-Bustani de AA muhabirine yaptığı açıklamada, rejimin ilçeye düzenlediği hava saldırısında çok sayıda evin yıkıldığını veya hasar gördüğünü ifade etti. Bustani ayrıca sivil savunma ekiplerinin, enkaz altında kalan bazı Suriyelileri sağ çıkarmayı başardığını söyledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    hain oğlu katil sonun yaklaştı israil seni ne zamana kadar koruyabilecek
    Cevapla
  • sky 9 yıl önce Şikayet Et
    esed İsrail ve amerikadan izin almadan kesinlile o bombaları kulanamaz sadamda Amerikan başelcisinden izin aldı ve halapcede binlerce insanını yok etti hepsi bu kadar ne anlama geliyor Siyonist ülkelere yol açmak burada demokrasi yok ben getıreceyim eyer k ırak g ırakta demokrasi varsa hodri meydan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız