Duma'ya ölüm yağdı

Esed güçlerine ait bir savaş uçağının başkent Şam'ın Duma ilçesine düzenlediği hava saldırısında 3 kişinin öldüğü bildirildi.

Duma'ya ölüm yağdı
Duma'ya ölüm yağdı
GİRİŞ 06.04.2015 13:59 GÜNCELLEME 06.04.2015 13:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin Duma'daki hastane yetkililerinden edindiği bilgiye göre, orduya ait bir savaş uçağının başkent Şam'ın Doğu Guta bölgesindeki muhaliflerin denetiminde olan Duma ilçesine düzenlediği hava saldırısında biri çocuk 3 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.

Duma'daki yerel aktivist, Hamza Dimeşki, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Duma'da yerleşim yerine düzenlenen hava saldırısında çok sayıda yerleşim yerinin ve aracın hasar gördüğünü söyledi.

Rejimin hava saldırısında yaralananların Duma'daki sahra hastanelerine kaldırıldığını belirten Dimeşki, Esed güçlerinin Doğu Guta'daki ilçe ve beldelere kara ve havadan saldırılarının devam ettiğini kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • osmanlıserarı 9 yıl önce Şikayet Et
    siz suriyede ne kadar ödlek vatan haini varsa türküyeye sığınsın siz bunlara müslüman kardeşlerimiz değin orda ölenler ancak müslümanlar bu kaçıp gelenler vallahi üçkağıtçılar.bunu batı illerimizde yaşaynlar bilmiyor gelin sur,iyelilerin çoğunlukla yaşadığı illere bakın gerçekten hayırsız insanlar bunlar
    Cevapla
  • kasım 9 yıl önce Şikayet Et
    İran ve onun uşağı esad lanet olsun size
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle