Esed'den sürpriz El Bab hamlesi!

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre Suriye ordusu da El Bab için operasyon hazırlığı yaparken, Suriye ordusunun elit birliği olan ‘Kaplan Birlikleri’ bölgeye yerleştiriliyor

Esed'den sürpriz El Bab hamlesi!
Esed'den sürpriz El Bab hamlesi!
GİRİŞ 29.09.2016 07:59 GÜNCELLEME 29.09.2016 16:25
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

TSK’nın düzenlediği Fırat Kalkanı harekâtının 36’ncı gününde Kilis-Suriye sınırında hareketlilik sürüyor. Koordinasyonla belirlenen DAEŞ hedefleri Çok Namlulu Roket Atar (ÇNRA) ve obüslerle vuruldu. El Bab’a düzenlecek operasyona ÖSO ve Türkiye hazırlanıyor. Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre Suriye ordusu da El Bab’a operasyon için hazırlık yapıyor. 

Suriye ordusunun elit birliği olan ‘Kaplan Birlikleri’ El Bab operasyonu için bölgeye yerleştiriliyor. 

Koalisyon uçaklarının da vurduğu DAEŞ hedefleri karadan fırtına obüsleri ve ÇNRA’lar tarafından bombalanıyor. Vurulan DAEŞ hedefinden yükselen dumanlar Türkiye tarafından da görülüyor. Rai bölgesi ile Azez kırsalına dün Sabah saatleri itibaren DAEŞ mevzileri bombalanmaya başladı. 

BAB'A YIĞINAK

ÖSO güçleri Dabık’a doğru ilerlerken IŞİD de El Bab’a yönelik operasyon öncesi köylere mühimmat sevkiyatı yapıyor. IŞİD’in elinde bulundurduğu köylerde araç hareketliliği görülüyor.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 40
  • Sabit Kal 7 yıl önce Şikayet Et
    Ülekesini 45 yıldır demir yumruk, en zalimce diktatörlük ve her seçimde % 98,5 oy alarak idare eden, CIA ve MOSSAD destekli bu katili bütün Batı ve Siyonizm dünyası desteklemese bir kaç dakika bile dayanamazdı. Müslümanların başına hep diktatörleri diken Batı, Suriye'deki diktatörünü Müslümanları katlettiği ve memleketi yerle bir ettiği sürece hep koruyacaktır. Bu konuda Rusya ve Amerika bile elele vererek mümkün olduğunca müslüman öldürmenin her yolunu deniyorlar ve katil Esad rejimi onların köpekliğini yapmaya devam etmek zorunda, yoksa hemen gebertilirdi.
    Cevapla
  • mevhibe inal 7 yıl önce Şikayet Et
    Esad Müttefik dediklerimizden daha mı kötü? Ortada Müslüman ülkeleri bölüp, parçalama planı durup dururken.....Barışın
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    ne dediğinin farkında mısın? müttefik dediklerimizle gerçekten müttefik olduğumuzu mu sanıyorsun? esedle barışınca o müttefik dediklerin hemen suriyeyi terk mi edecek yoksa mazlum halkı katil esedin insafına mı bırakacak? esedle barışıp onun yüzbinlerce insanı katletmesinin üstüne su mu içelim? gidin ayık kafa ile birşeyler yazın Allah aşkına.
    Cevapla
  • Ağrılı 7 yıl önce Şikayet Et
    O kaplanlar uzun zamandır aslan görmemiştir. MEHMETÇİK azıcık ucundan görünse yeter nihayetinde aslanlar, kedi köpek tırnağı olamaz Mehmetçiğin...pkk köpekleri nasıl kuyruk kısıp it gibi kaçtıysa hendeklerden esedin kedileri de aynen ...
    Cevapla
  • Hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    ne yapacaktı adam ülkesini batıya ve muhalif denen teröristlere mi teslim edecekti , en doğrusunu yapıyor
    Cevapla
  • Mücahit 7 yıl önce Şikayet Et
    ne yapsın adam , İslam ümmeti bir olsaydı da savunsaydı Esadı , adam zorunluluktan Rusyaya yaklaştı , yeteri kadar gücün yoksa kendini büyük bi güce yaslayacaksın , bu dünya düzeni böyle , yoksa Saddam , Kaddafi gibi gidersin
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    olmadı rusyaya teslim eder hamdi teslim edecek yeri yok değil
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    ESAD in Rus Askerlerine Iran Askerlerine ve dahi Hizbullah icin hazirladigi KADIN Askerleri nerede acaba biz de oraya saldirsak.Eger onlar yok olursa Yabanci gücler Suriye de bi dakka durmaz.
    Cevapla
  • Metin 7 yıl önce Şikayet Et
    ulan sen hangi kafadasın gafil adam , olayları sulandırma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı