İsrail'den flaş metal dedektör kararı!

İsrail basını: Mescid'-i Aksa'da el dedektörleri kullanılacak, metal dedektörler kaldırılacak.

GİRİŞ 22.07.2017 21:28 GÜNCELLEME 23.07.2017 07:28
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

İsrail'in kanal 2 televizyonun haberine göre, İsrail tarafından Aksa kapılarına yerleştirilen metal arama dedektörleri nedeniyle yaşanan büyük gerginliğin ardından İsrail polisi bu geceden itibaren metal arama dedektörlerini kaldırma kararı aldı.

EL DEDEKTÖRLERİYLE ARAMA YAPILACAK

İsrail'in Aksa'nın kapılarına el dedektörleriyle arama yapacak polis güçleri yerleştireceği öne sürülen haberde, Kudüs Emniyet Müdürü Yoram Ha-Levy ve Kudüs Belediye Başkanı Nir Berekat'ın bu adıma destek verdiği aktarıldı.

İSRAİL'DEN HENÜZ RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI

Öte yandan, Kudüs'teki son gelişmeleri değerlendirmek üzere mini kabine toplantısı yapılacağı belirtildi. 

Konuyla alakalı İsrail makamlarından resmi açıklama yapılmadı.

Erdoğan'dan Mescid'i Aksa çağrısı!

OLAY

İsrail polisi, 14 Temmuz Cuma günü sabah saatlerinde Mescid-i Aksa'da silahlı saldırıda bulunduğunu iddia ettiği 3 Filistinliyi öldürmüş, olayda yaralanan 2 İsrail polisinin ise kaldırıldıkları hastanede öldüğünü açıklamıştı. 

Olayın ardından Mescid-i Aksa'yı ibadete kapatan İsrail güçleri, Harem-i Şerif'in iki kapısını pazar günü açmış ancak kapılara metal arama dedektörleri yerleştirmişti. 

İsrail, Mescid-i Aksa'nın kapılarına kurduğu metal detektörler vasıtasıyla Aksa Vakfı tarafından kontrol edilen Harem-i Şerif’te egemenlik sağlamak istiyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 49
  • Hamidiye suvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Siyonist kafir iblis israil,Mescidi Aksada senin ne işin var bre domuz.Bitişin bizim elimizden olacak inşallah.Ya kafire ölüm,yoksa bitmez bu zulüm.Allahu Ekber.
    Cevapla
  • oraloğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: deneme yanılma metodunu uygulayacak şekildeki yöneticiler. Hadis i şerif ''Ahir zamanda ,işler ehil olanlara verilmeyecek''' sanırım bu hadis i şerif zuhur ediyor. her ülke için geçerli.
    Cevapla
  • tek gercek allah 6 yıl önce Şikayet Et
    sesimiz daha gür cikacak Allah belanizi versin ey israil
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Tabiki yürek yakan işler ama Filistinlilerin para karşılığı toprak Satmayacaklardı 1940 larda günümüzde bizde aynı hatayı yapıyoruz hatayı hep kendimizde aramalıyız sadece kahrolsun israil demek le olmuyor maddi manevi tövbe etmeli ALLAH A dönmeliyiz türkiye de namaz kılma oranı %4.5 ramazan orucu %25 ve ramazan ayında içki satan bufeler bile açık artık bu ramazan ayında ki rezilliği gördük bilim teknoloji sıfır sonra kahrolsun böyle olmaz düşmanın silahı ile silahlanin buyurur kur'an-ı kerim
    Cevapla
  • irade 6 yıl önce Şikayet Et
    reyısın korkusu işte böyle geri vitese atırır ama içimizdeki hayınler ne bilsin reyisin kimetini
    Cevapla
  • uyumak 6 yıl önce Şikayet Et
    kimsenin korktuğu filan yok israil istediğni yavaş yavaş yapıyor.el altından bunlar nabız yoklamdır.sen uyu müslüman.baktıalr tık yok devam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı