Arafat'ın katil zanlısı bulundu!

Filistin lideri Yaser Arafat'ın ölümüyle ilgili El Fetih rapor hazırladı. Buna göre katil bulundu.

Arafat'ın katil zanlısı bulundu!
Arafat'ın katil zanlısı bulundu!
GİRİŞ 09.08.2011 10:37 GÜNCELLEME 09.08.2011 10:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

El Fetih, müteveffa Filistin lideri Yaser Arafat'ın ölümünden El Fetih'in eski liderlerinden Muhammed Dahlan'ın sorumlu olduğunu iddia etti.

El Fetih'in üst düzey yetkililerinin dün yayınladığı bir raporda, Dahlan'ın, Paris'teki hastanede tedavi gören Arafat'a ilaç süsü verilmiş zehir gönderdiği ileri sürüldü.

Bu iddiayı doğrulayacak bir delil gösterilmedi ancak, Dahlan'ın Arafat'ın korumalarına zehirin konulduğu şişeyi yakmaları talimatı verdiği iddia edildi.

Raporda, yine herhangi bir kanıt gösterilmeden, Dahlan'ın ABD'nın Filistin'e gönderdiği 300 milyonluk yardıma el koyduğu öne sürüldü.

Dahlan ise bu iddialara karşılık Dubai'den telefonla yaptığı açıklamada, suçlamaları reddederek bunların Arafat kanına eli bulaşmış İsrail'i aklamaktan başka işe yaramadığını söyledi.

Dahlan "(Filistin Devlet Başkanı Mahmud) Abbas benimle kavga etmek yerine bağımsızlık için hazırlansaydı şimdi kazanmış olurduk" dedi.

El Fetih, sürekli Abbas'ı eleştirmesi yüzünden haziran ayında Dahlan'ı partiden ihraç etmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Ahmet Gül 12 yıl önce Şikayet Et
    El Fetih : YASER ARAFATI neden fransaya gönderdiniz .. Adamcagiz yürüyerek ve el sallayarak gitti, tabutta geldi . Allah inandirsin bu isin sonu kötü diye düsünmüstüm o zaman. her hangi bir müslüman ülkesimi yokmu idi'ki?.El fetih bütün gücüyle israili savunan fransaya al dediler isi kökünden hallet. geri teorilerin herpsi fasafiso. simdi günah kecisi aramaninda faydasi yok artik .! Yorgan gitti kavga bitti.
    Cevapla
  • Erkan Yaman 12 yıl önce Şikayet Et
    Günaydın Değerli Medyacı Kardeşlerim. Yasir (Yaser değil)Arafat'ı, Filistin'in gelmiş geçmiş en karanlık adamı ve israil adına çalıştığı belgelenen Muhammed Dahlan denen ne idüğü belirsiz şahsiyetin zehirlettiği yıllar önce ortaya atıldı. Bu adamın foyası Hamas'ın Gazze baskınında ortaya çıktı. O yüzden Filistin'den kaçtı. Hatta, zehirleme yöntemi çok ilginçtir, Yasir Arafat kitap okurken sayfaları parmağını yalayıp öyle çevirir. Bu adamın da kitabın o alt kısmına kuvvetli bir zehir emdirdiği yeni bir iddia değildir. Sağır sultanın bile bildiği bir husustur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?