Suriye askerinden fatura baskısı

Suriye'de vatandaşların askerlerin baskısıyla elektrik faturalarını ödemeye zorlandığı belirtildi.

Suriye askerinden fatura baskısı
Suriye askerinden fatura baskısı
GİRİŞ 21.03.2012 14:31 GÜNCELLEME 21.03.2012 14:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, Suriye'de yaşanan mali kriz nedeniyle faturalarını ödeyemeyen vatandaşların nüfus cüzdanlarına askerler tarafından el konularak, elektrik borçlarını ödemeye zorlandıkları bildirildi.

Öte yandan Hama kentinin Hamidiye, Şarkiye ve Erbain mahalleleri başta olmak üzere birçok mahallenin zırhlı araçlar ve 100'den fazla tankla kuşatıldığı, güvenlik güçlerinin bölgeye insani yardımların girişini engellendiği, hastaların tedavisine izin verilmediği kaydedildi.

Bölgede ayrıca, uzun süreli telefon, internet, elektrik ve su kesintilerinin yaşandığı da ifade edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • samet demir 12 yıl önce Şikayet Et
    Ziggi kardeşime. Sevgili kardeşim. biz de bu ve benzeri platformlarda suriye ile ilgili anlatılanların maksatlı ve yanlı olduğunu söylüyoruz ama, bir yerlerden güdümlü medya tarafından göz ardı ediliyoruz. Bunlar kasıtlı olarak olayları farklı anlatıyor. Libya'da da Kaddafi döneminde insan hakları konusunda sürekli haber çıkıyordu. Afganistan'da kız çocuklarının okula gitmediği anlatılıyordu; Irak'ta kimyasal silahlar vardı ve terörizmi destekliyordu. Bugün bu ülkelerin hiç birinde ne demokrasiden ne insan haklarından, bırak hakkı insan hayatının değerinden söz etmek imkansızdır. İnsan hayatının değerini bilmeyen, insan öldürmeyi ve insanları ölürken görmeyi seven zihniyet suriye'de kan dökülmesine uğraşıp duruyor. güdümlü medya da malesef teslim vaziyette verilen emri aynen uyguluyor. suriye acındırılacak=acındır. halk ağlatılacak=ağlat. suriye'ye saldırıya çağrı yaptırılacak=yaptır. medyanın birinin tahakkümünden şikayetçiydik, ondan kurtardık geldi yeni efendiler.
    Cevapla
  • ziggy 12 yıl önce Şikayet Et
    suriyeliyim - sünniyim ve türkmenim. vallahi de billahi de tallahi de yalaaaaaaannnnnnnnnn
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt