'İranlıları 48 saat sonra infaza başlayacağız'

Özgür Suriye Ordusu'na bağlı bir grup, Esad rejimine yardım ederken ele geçirdikleri İranlıları 48 saat sonra infaz etmeye başlayacaklarını duyurdu.

'İranlıları 48 saat sonra infaza başlayacağız'
'İranlıları 48 saat sonra infaza başlayacağız'
GİRİŞ 05.10.2012 19:14 GÜNCELLEME 05.10.2012 19:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Suudi sermayeli El Arabiya televizyonunun internet sayfasında yer alan habere göre, Suriyeli muhaliflerin silahlı kanadı Özgür Suriye Ordusu'na bağlı bir grup, Esad rejimine ültimatom verdi.

El Arabiya televizyonunda yayınlanan videoda, Esad rejiminin 48 saat içinde tutuklu muhalifleri serbest bırakmaması ve sivillere karşı bombardımanı durdurmaması halinde, rehin aldıkları İranlıların infaz edilmeye başlanacağı belirtildi.

Özgür Suriye Ordusu'nun Şam kırsalında faaliyet gösteren kolu açıklamasında, "İran rejiminin desteklediği Suriye yönetimi, 48 saat içinde muhalif tutukluları serbest bırakmaz ve silahsız sivillere yönelik bombardımanı durdurmazsa, her şehit için bir İranlı mahkumu öldüreceğiz" denildi.

Özgür Suriye Ordusu adına açıklama yapan üniformalı bir kişi, Esad rejiminin silahlı milisleri Şahiba adına Şam'da faaliyet gösteren 48 İranlının ellerinde olduğunu söyledi.

Görüntülerde "infaz edilecek" İranlılar da gösterildi. Söz konusu İranlılardan bazılarının İran Devrim Muhafızları üyesi olduğu da iddia edildi.

Özgür Suriye Ordusu'nun rehin aldığı 48 kişiden 1'nin Afgan uyruklu olduğu açıklamada yer aldı.

YORUMLAR 3
  • hasan ali 11 yıl önce Şikayet Et
    öldür öldür ferahlarsın.öldür ki abd sevinsin israil sevinsin avrupa sevinsin şeytan sevinsin. böylece arkanda kimler olduğunu özgür şeytan ordusu olduğunu hangi fitnecilerin sana yardımcı olduğunu anlayalım.zerre kadar imanı olanlar sizden nefret ediyorlar bunu bilin
    Cevapla
  • sadbinebivakkas 11 yıl önce Şikayet Et
    terör nedir? terörist kimdir?. rusya'ya göre çeçen halkının mücadelesi bir terör ve isyandır.keşmir halkının bağımsızlık savaşını hindistan bir terör olarak niteler. abd ye göre afganistandaki direnişçiler terösit tir. ırak işgalin de abd karşı savşanlar bir dönem direnişçi idi aynı direnişçiler mevcut kukla hükümete direnişini büyük bir azimle sürdüyor şimdi adları terösit tir.zalim diktatör esede karşı savşanlara terösit miş miş. eğer ölçü mahusum insaların öldürmesi ise abd ırak ta afganistanda yüzbinlerce insan öldürü eğer ölçü bolama ise abd bir uçaktan tonlarca boma atıyor. hangi dirençinin elinde abd ve israil elindeki silahlar var?? şimdi bazıları abd israil bizim için terösit dir der... bende sana derim ki! senin devletin ve diğer tüm zorba devletler neden terörist ülkelere mütefik dosttur? hiç kendine bu soruyu sordun mu? mekkeli müşrikler de ALLAH reslün örğütüne şanlı dirneşine lakaplar taktılar
    Cevapla
  • ali aslan 11 yıl önce Şikayet Et
    bildiğiniz birinden şaşmayın. hiç bir halt edemezsiniz. ALLAH inanaların yanında dır. onlar ALLAHa güveniyor, abd ve israile değil ALLAH zalimleri muvaffak etmez. zafer müslümanların olacak. tekbir getiren zalimler başaramayacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı