'Suriye'ye saldırının bedeli çok ağır olacak'

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mikdad, ülkesine yönelik dışarıdan askeri bir müdahalenin feci sonuçları olacağını iddia etti.

'Suriye'ye saldırının bedeli çok ağır olacak'
'Suriye'ye saldırının bedeli çok ağır olacak'
GİRİŞ 07.12.2012 15:03 GÜNCELLEME 07.12.2012 17:16
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Mikdad, Lübnan'da yayın yapan Hizbullah'ın yayın organı El Menar televizyonuna yaptığı açıklamada Suriye'deki krizi değerlendirdi. Ülkesine yönelik 2011 yılından başlayan ve devam eden psikolojik savaş ile karşı karşıya olduklarını iddia eden Faysal Mikdad, Suriye'nin kimyasal silah konusunun gündeme getirilmesinin Batı'nın bir tiyatro oyunu olduğunu savundu.

Faysal Mikdad,"Eğer Suriye'nin kimyasal silahları varsa bunlar kesinlikle halka karşı kullanılmayacak. Ancak askeri müdahaleye gerekçe oluşturmak amacıyla batı teröristlere kimyasal silah vererek, bunu sanki Suriye ordusu kullanmış gibi bir intiba olşuturulmasından endişeliyim." dedi.

Mikdad, Suriye'ye yönelik dışarıdan gelecek askeri saldırı ile ilgili ise, "Bedeli çok ağır olur" ifadesini kullandı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 8
  • sadbinebivakkas 11 yıl önce Şikayet Et
    teröristler derken mücahitleri kast ediyor!. mücahitler sizin çirkin iftranızdan beri diler! 12 yıl dır abd ve yandaşları ile savaşıyolar .. onlar da sizde çok iyi biliyorsunuz ki istesler kimyasal silah tedarik edebilirler...müzike haram diyen sigara haram diyen ve hiç bir mücahittin ağınz da sigara dahi görmesiniz( kast ettiğim özgür süriye değil) böyle bir cemmat asla böyle bir sillah kullanamaz ! bu gün dünyada 60 ülkede mücadele veriyor. onarın sözü dür " as olan ilklerde sabit kalmaktır " açın mücahitleirn güncel cihad ahkamı ile ilgili fetvalarını okuyunuz.. eğer böyle bir silahı kullanmak istesydiler küfürü tescili abd karşı afg yada ıraka ta yada abd merkezin de kullanıları dı.mücahiler barbar değil.. şeri kurlar çerçesinde cihad ediyolar.
    Cevapla
  • mustafa karadurak 11 yıl önce Şikayet Et
    sona doğru.. tiyatronun son perdesi açıldı demek ki, bütün insanlık için hayırlı olur inşALLAH.
    Cevapla
  • cem kaya 11 yıl önce Şikayet Et
    başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş. suriyeye kim niye saldırsın be adam. sen içeride çokmu güvendesinki dışarıya tehditler savuruyorsun yoksa esadın konuşan dilimisin sen...
    Cevapla
  • yilmaz 11 yıl önce Şikayet Et
    elindeki silah bile rusyanin devam . ey müslümanlar ALLAH(cc) katinda öyle zor hesap vericezki..hele hele liderlerimiz bu suriye olayiyla baglantili degil ha sakin.. ne yer alti zenginlikleri vermis yüce mevlam ama calismak yok uretmek yok bunun hesabini nasil vericez yan gel yat osman bir dönüm bostancilar sizi..bakiyorum müslüman cografyalarina söyle aclik (pislik) neden pislik dedim sokaklarimizin hali ortada ondan söyledim)geri kalmislik bunu batiya yormayin sakin teknoloji ve sanayilesme anlaminda geri kalmislik yorumu ters anliyan insan cok cikar..üretme yok calisma yok iman desen oda süpheli imanin sarlarindan birisi temizlik sokaklarin hali ortada v.s cok sey yazarimda arkadas ne yazsan bos bizler hesabini veremiyecez onu dusunun iki sakal uzattim iki dua ettim iki rekat namaz kildim ALLAHa havale ettimle kimse kusura bakmasin kurtulamaz hasa hasa...ALLAH(cc) bilir..bunuda belirteyim icimizde cin olmadan adam carpayi bilen alimler cok malesef...
    Cevapla
  • yilmaz 11 yıl önce Şikayet Et
    elindeki silah bile rusyanin . kime kafa tutuyorsun yahu saddamda öyle gaza geldi yakarim yikarim dedi ne oldu.amerika 24 saatte saddamin damini basina indirdi peki sonrasi ne oldu malum idam edildi..saddam sonrasi daha feci 1 milyon insan öldürüldü kadinlara,kizlara,erkeklere bile iskence tecavüz yapildi.kim karli cikti irak halkimi ellerinde amerikan bayraklariyla karsiladiklari askerler annelerine kiz kardeslerine babalarina abilerine tecavüz ve iskence ettiler.suriye böyle olurmu onu zaman gösterir ama bazi yorumcular malesef dis müdahalenin cok iyi sonuclar getireceginden pek emin..misirin durumu ortada mursi bile diktatörlüge soyundu amerika ve ab para destegiyle v.s bunlar para vermese misir diye devlet kalmiycak ortada..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle