Saadet Partisi'nin İstanbul adayı kim olacak?

Saadet Partisi'nin, eski Genel Başkan ve Başbakan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterebileceği öğrenildi.

Saadet Partisi'nin İstanbul adayı kim olacak?
Saadet Partisi'nin İstanbul adayı kim olacak?
GİRİŞ 31.07.2013 08:46 GÜNCELLEME 31.07.2013 08:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gazeteport'un haberine göre; Yerel seçimlere kısa bir süre kala siyasi partilerin adayları da netleşmeye başlıyor. Saadet Partisinin de Ankara, İstanbul, Kayseri, Konya gibi illerde parti içinde güçlü ve kamuoyunca tanınmış isimleri aday yapmayı hedeflediği öğrenildi.

BABASININ ADAYINA KARŞI OLACAK

Bu amaçla Fatih Erbakan'ın da İstanbul Büyükşehir için adaylığı gündeme geldi. Adaylık netleştiği taktirde Fatih Erbakan, Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994-1999 arasında oturduğu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna talip olacak.

Böylelikle babası Necmetin Erbakan'ın 1994'de Belediye Başkanı olarak İstanbul'a aday gösterdiği Erdoğan'dan yıllar sonra, bu kez oğul Erbakan olarak Erdoğan'ın partisine karşı mücadele edecek.

Önceki gece Necmettin Erbakan Vakfının iftar programına katılan Fatih Erbakan adaylık iddiası için, ‘'Bazılarının kendi aralarında konuşmalarından ibaret bir konu'' demekle yetindi.

YORUMLAR 4
  • yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    Olmaz. Bence kendisi bu teklifi kabul etmeyecektir. O başka teklifler beklemektedir. !!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • Mesut 10 yıl önce Şikayet Et
    Olursa çok iyi olur..İnşaAllah da kazanır... İstanbula milli görüş ve Fatih Erbakan çok yakışır hayırlısı olsun gönlümüz hak dava için çalışanlarla beraber..
    Cevapla
  • necmettin polat 10 yıl önce Şikayet Et
    SADETE BU YAKIŞIR. Kartaldada CHP ye çalıştınız mübarek olsun ALLAH SİZİ ISLAH ETSİN,burdada CHP ye çalışın allah sizin planlarınızı bozsun
    Cevapla
  • Kazasker 10 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Erbakan'ın asaleti. Fatih Erbakan'ı İnşaallah Saadet Partisinin Başbakan adayı olarak göreceğiz. Zekasıyla, edebiyle, cesaretiyle, çalışkanlığı ve güler yüzüyle çok büyük hizmetler göreceğine inanıyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Altın fiyatlarında sert yükseliş
Bedava dağıttı, duyan oraya koştu! Markette 30 TL