Kemal Kılıçdaroğlu partiliyi kovdu!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısı konuşması sırasında beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Bir partili Kılıçdaroğlu'nu protesto etti.

GİRİŞ 11.02.2014 13:31 GÜNCELLEME 11.02.2014 18:00

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, konuşmasına başladığı sırada salondaki bir kişinin sözleri gerginliğe neden oldu. Kılıçdaroğlu, kürsüyü yumruklayarak tepki gösterdiği olay sonrası konuşmasına devam etti: 

-Ben CHP'nin Genel Başkanıyım. Parti kültürünü benimsemeyen, genel başkanın sözünü kesen derhal burayı terk et kardeşim. Atın onu dışarı. Çıkarın dışarıya. Kim ne derse desin bu partide gençlere ve kadınlara yer açacağım. Kim ne derse desin. Daha fazla kadın, daha fazla genç, yeniden siyasetin önüne çıkacak. Ben olmazsam CHP olmaz zihniyetini ortadan kaldıracağım. CHP hepimiz için var. (Başbakan Kemal tezahüratları sonrası) Göreceksiniz o da olacak. Yavaş yavaş, adım adım.

İŞTE O ANIN GÖRÜNTÜSÜ: 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 88
  • BlueSky 12 yıl önce Şikayet Et
    Merdi Kıpti Şecaat Arz Ederken Sirkatin Söyler..... Yani çingenenin merdi yiğitliğini anlatırken hırsızlığını itiraf edermiş. Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanını dinliyorsun, bunu ifşa ediyorsun, birde paralel yapılanma yok diyorsun. Ses kayıtları doğru bile olsa Başbakanın konuşmasını dinlemen suç, birde marifetmiş gibi ortaya çıkardığını düşünüyorsun. Kayıtlar ancak hukuki yollarla elde edilirse delil olur. Bunun dışında hepsi fasarya.Sayın Başbakanım, biz senin bu yola çıkarken giydiğin kefene ortak olduk. Bu yeminin doğruluğunu sınamaya kalkmayın, perişan olursunuz.
    Cevapla
  • ali su 12 yıl önce Şikayet Et
    inanmış...... 2 tezahüratta gaza geldi başbakan olacak... inanmış yazık.....
    Cevapla
  • şerif 12 yıl önce Şikayet Et
    DİKTATOR. Başbakana Diktatör diyen Kemal bey, kendisinin ne kadar diktatör olduğunu gösterdi.
    Cevapla
  • xmenbln 12 yıl önce Şikayet Et
    bizim BASBAKANIMIZ PEYGAMBER degil aslaaaa.... hic bir AKPLI öyle düsünmez.. 2-3 kendini bilmeyen yalaka cikarsa onunda agzini en asiri AKPliler verir korkmayin.... asil CHP cikipta CHPnin degismez tek LIDERI !!! olan sahsa elestiri kim getirebilir? yillarca ELESTIRILMESI-yan bakilmasi-surda burda yanlis yapti denmesi bile yillarca HAPIS cezasi almani saglamiyormuydu??? PEYGAMBERE laf atmak serbest iken O sahsa yan gözle bakmak hayatini kararttigina göre O sahis artik PEYGAMBERdende üstündür ( HASA) ... ÜSTELIK isteresen TARIHI oku .. YALAKALIK yapmak isteyenler bizim TANRIMIZ diyecek kadar ileri giden MILLETVEKILLERI - SAIRler vardi ... CHP kendi tarihine baksin yeter.
    Cevapla
  • Tarık İstan 12 yıl önce Şikayet Et
    Onur Abas. Belliki dini bilgin yok (haşa peygambere tapılmaz) öncelikle biraz bilgi sahibi ol sonra fikir beyan edersin. diğer yandan bukadar tarafını belli etme bari neredeyse protestocuyu eleştiriyorsun. yani yorumun üstü şişhane altı kasım paşa olmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trafikte dehşet anları: Yol vermediği aracı metrelerce sürükledi
Kayserispor'un küme düşme kararına yaptığı İtiraz sonuçlandı! İşte verilen nihai karar