AK Parti'nin yüz akı olan şehre 'özel model'

Yücel Barakazi, “Biz Bingöl'de barış süreciyle ilgili olarak özel bir model oluşturacağız." dedi ve Bingöl'ün bölge için neden önemli olduğunu açıkladı.

AK Parti'nin yüz akı olan şehre 'özel model'
AK Parti'nin yüz akı olan şehre 'özel model'
GİRİŞ 28.03.2014 09:21 GÜNCELLEME 28.03.2014 12:03
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği destekle her seçim ve referandum sürecinde adından bahsedilen şehir olan Bingöl'e 'çözüm süreciyle ilgili özel model' geliyor.

AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Yücel Barakazi, devam eden çözüm sürecine katkı sunmak amacıyla Bingöl'de "özel barış modeli" oluşturacaklarını söyledi. Barakazi, modeli Türkiye ve dünya barışına sunacaklarını kaydetti.

"BİNGÖL HEP DOĞRUNUN YANINDA YER ALDI"

Barakazi, Bingöl'ün tarih boyunca doğrunun yanında yer aldığını, 12 Eylül Anayasası'nda dik duruş sergileyen halkın, yapılan referandumlarda çok ciddi rakorlara imza attığını hatırlattı. 

Barakazi, Bingöl halkının çözüm sürecinin başarıya ulaşması için demokrasiye ciddi katkı sunduğunu söyledi.

"ÇÖZÜM SÜRECİYLE BARIŞA KATKI SUNACAĞIZ"

Bingöl'ün coğrafi konumu itibariyle ciddi bir bölgede yer aldığını ifade eden Barakazi, kentin geçiş bölgesi olduğunu söyleyerek şunları söyledi:

"Kuzey ve Güney; Doğu ve Batı arasında ciddi bir geçiş bölgesidir. Bingöl bu geçiş bölgesinde olması noktasında hem barışa çok ciddi bir katkı sağlayabilir, hem ekonomi anlamda ciddi avantajlar elde edebilir. Bununla ilgili ciddi çalışmalarımız var" 

"RAPOR BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ ŞEHİR MEYDANI YAPACAĞIZ"

Bingöl'de kentsel dönüşümün devam edeceğini dile getiren Barakazi, kadın, sporcu ve engellilere yönelik projelerle fark yaratacaklarını dile getiren AK Partili Barakazi, çok önemsediği ve Bingöl'e bambaşka bir havaya sokacak Şehir Meydanı projesini de açıkladı: 

"Kent çok sıkışık. Şehre bir meydan yapılmasına dair düşüncelerimiz vardı. Fakat nereye kurabiliriz diye düşünürdük iki ay önce. Bizim hükümet konağımız 1971 depreminden sonra yapılmış bir bina. Onun çürük olduğuna dair rapor çıktı. Rapor bizi gayet mutlu etti. Hükümet konağı binası yıkıldıktan sonra, burayı Dörtyol ve Ulucami ile bütünleştirerek, alt kısmı iki veya üç katlı otoparklı şehir meydanı yapmak istiyoruz" 

YORUMLAR 7
  • umeyr yasar 10 yıl önce Şikayet Et
    Cevdet YILMAZ . Bingölümüzün daha iyi olması için her birlikte çalışmamız lazım. Bingöllü Bakan Cevdet bey bingöle destek olacağına hep köstek olmuştur. Bingöl artı değer hiç katmamıştır. iki yıldır bakanlık koltuğunda oturuyor. kendi makamını yeniledi bingölü yenileyemedi. Biraz Çalışma Bakanı Faruk Çelik'e bakıp ders alması lazım. bakan nasıl olurmuş görsün. Biz bingölün daha yaşanılır bir kent olmasını istiyoruz. 20 yıldır bazı mahallerde taş üstüne taş konulmamıştır. en büyük mümessili sayın Cevdet Yılmazdır. Bingöle hiç yakışmıyor. saygılarımla...
    Cevapla
  • Murat BÖÇKÜN 10 yıl önce Şikayet Et
    Coşkun ve Berdibek Kaybetmez.. Türkiye Yenilmez.. . Daha önce rekorlar kırılırken Sayın Coşkun il başkanıydı.. Bu sefer hem Yusuf bey Hemde Feyzi Bey açık destek veriyormuş partiye helal olsun ikisinede.. Bunların şahsında seçileceğini sandığım Sayın Belediye Başkanı BARAKGAZİ yede tavsiyem.. Halk içinde ol.. Gerekirse Süpürgeyi al eline Millet kapısını temizle.. Bu Millete hizmet herkese nasip olmayacak bir Nimettir.. Yolunu açık olsun..
    Cevapla
  • zeki kayançiçek 10 yıl önce Şikayet Et
    Rekorlar Şehri BİNGÖL. Allahın izniyle %70' in üzerinde oy alıp Türkiye rekorunu kıracağız Bingöl kendisine verilen değeri bilen ve bunun altında ezilmeyen mert insanların yaşadığı bir ildir. Ama yeni başkanımıza şimdiden söyleyelim halk içinde gezip sıkıntıları bire bir dinleyen insanların acısını ve mutluluğunu paylaşan bir başkan olmasını temeni ederim. Hep berarber Bingöl için hizmetkar olmaya
    Cevapla
  • umeyr yasar 10 yıl önce Şikayet Et
    Karşıyaka!. Müstakbel belediye başkan adayımıza başarılar diliyorum. Çapakçur deresi, Kadir beyin dile getirdiği Karşıyaka çarşı arasında asma köprü ve 20 yıldır sorunları çözülmeyen Yeni Mah. Mirzan ve Kıbrıs Mahalleleriyle ilgili ivedi olarak kalıcı işlerin yapılması.(Kentsel dönüşüm, kaldırım, yeşil alan ve yaşanabilir yerler haline gelmesi) Bu işlerin yapılması için de bir dahaki seçim dönemi beklemeden ve belediye başkanlığı koltuğuna oturulduğu günden itibaren başlatılması. ayrıca unuttuğum Çapakçur deresinin ıslah çalışmasının da 20 yıla yakındır konuşuluyor ama bir arpa boyu yol alınmış değildir.
    Cevapla
  • Murat BÖÇKÜN 10 yıl önce Şikayet Et
    Elazığda oturuyorum ama Dün gece Bingölü aradım... 14 tane oy garanti Ak Parti ye.. Bugün ve yarında tüm akrabalarımızı arayacağım inşaAllah.. Bingölde Akpartinin kazanması için elimizden geleni yapacağız.. Bingöl Tarih boyunca darbecilere karşı dik durmuştur.. Bu seferde paralelcilere en büyük tokat Bingölden atılacaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
KDV hilesiyle büyük soygun