HDP ile ittifak var mı? Gürsel Tekin açıkladı

Gürsel Tekin, "partisinin, 2015 seçimlerinde HDP ile ittifak yapacağı" yönündeki haberi yalanladı.

HDP ile ittifak var mı? Gürsel Tekin açıkladı
HDP ile ittifak var mı? Gürsel Tekin açıkladı
GİRİŞ 25.09.2014 14:09 GÜNCELLEME 25.09.2014 14:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, "iki partinin ittifak yapacağına" ilişkin asılsız haberlerin kaynak alınarak yorumlar yapıldığını, yanlış bilgi üzerine komplo teorileri inşa edildiğini belirtti.

Söz konusu haber ve yorumların ilk kaynakları arasında, AK Parti'nin önemli isimlerine danışmanlık yapan bir yazarın da bulunduğunu, bunun, algı operasyonunun işareti olduğunu ileri süren Tekin, şu görüşleri savundu:

"CHP'nin Genel Sekreteri olarak çok açık söylüyorum; yapılmak istenen CHP'ye dönük bir algı operasyonu sahneye koymaktır. İttifak haberlerinin gerçekle yakından uzaktan bir ilgisi yoktur. CHP'nin bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de müttefiki halk olacaktır, seçmen olacaktır. CHP sandıkta AKP'den kurtulmak isteyen, AKP'ye 'dur' demek için mücadele eden, hukuksuzluktan, yolsuzluktan, yoksulluktan kurtulmak için çaba harcayan ve Ortadoğu batağına batmak istemeyen halkla ittifak kuracaktır. Yolsuzluk ve İŞİD çukuruna batmış iktidarın, hedef şaşırtmak isteyen fitne fesat peşindeki kirli medyasının bu ve benzeri konulardaki haberlerine, yorumlarına kimsenin itibar etmemesi gerekir."

YORUMLAR 2
  • Beyzade Kan 9 yıl önce Şikayet Et
    İttifak var demektir.. Gürsel Tekin ne derse ben tam tersini düşünürüm ve yaparım şimdiye kadar hiç yanılmadım. Bu adam ittifak yok diyorsa bilin ki kapıda chp-hdp ittifakı var...hayırlı olsun tencere kapak misali iyi uyumlar...
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    olur olur bal gibi olur. neden mi chp de ilkeler çiğneniyormu kesinlikle olmaz denen sağ parti ile aynı çizgiye geldimi kesinlikle 3 yıl önce eleştirdikleri ile ittifak hatta el ele mi kesinlikle o halde ne engel seçmen mi :)) o da tıpış tıpış olur diyecek diye planlanmışsa bizde derizki bal gibi olur tek düşüncemiz acaba yeter artık sana oy vereceğiz diye senet imzalamadık derse vatandaş !!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap