Şahin: Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığı bitiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Kılıçdaroğlu'nun 2015 Haziran'da genel başkanlık sıfatının sona ereceğini iddia etti.

GİRİŞ 26.10.2014 17:15 GÜNCELLEME 26.10.2014 17:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Kurulu Toplantısı'na katılan Şahin, Türkiye'de ana muhalefet partisinin sadece eleştiren ve hakaret eden konumda olduğunu bildirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2015 yılı Haziran ayı ortalarında genel başkanlık sıfatının sonra ereceğini ileri süren Şahin, "Kılıçdaroğlu, girdiği her seçimde AK Parti karşısında mağlup olmuş.Bunun ezikliği içerisinde. Bu politikalarla devam ettiği sürece önümüzdeki 2015 seçimlerinden sonra bu terimi bırakmak zorunda kalacak. Çünkü yeni bir mağlubiyet onu bekliyor. CHP camiasında konuşulan konu bu. Kılıçdaroğlu 2015 seçimlerin de başarılı olmazsa Haziran ayının ortalarına doğru görevi bırakmak zorunda kalacak. Sadece eleştiren, hakaret eden, ortaya hiç bir proje koymayan bir muhalefet Türkiye'nin problemlerini nasıl çözecek. Kafasında proje olmayan bir siyaset anlayışıyla bir yere gelmek mümkün değil. Yeni bir mağlubiyet de onu bekliyor.

Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık sıfatı Haziran 2015 noktalanacak. Tabi ki bunu CHP'lilerin bileceği bir iştir.

"CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENLERİNE KATILMAYACAĞINI İLAN ETMESİ BÜYÜK TALİHSİZLİKTİR"

Ama 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerine katılmayacağını ilan etmesi büyük bir talihsizliktir. Kendisine çarşamba gününe kadar yeniden değerlendirmesini öneriyorum" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    aman sakın, o giderse CHPnin pisliğini bize kim ifade edecek ?. kılıçdaroğluna baktıkça dinledikçe, CHPnin kirliliğini pisliğini apaçık görüyoruz !
    Cevapla
  • Güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    Aman mirim Gandi gitmesin. Bizim ekmeyimiz suyumuz o olmazsa bizi kim takdir edip şükredecek,bize seçimlerde merdiven oluyordu, çim kazanırdı bize Hoş Bu PARTİNİN Tüzüğü İlkesi aynı oldukça daha çöök seçim kazanırız. ben ceeeeeee !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ev hanımları, işsizler ve emekliler dikkat! Vergi muafiyeti geliyor
Eurovision yarışmasında İsrailli şarkıcı yuhalandı koşarak sahneden inmek zorunda kaldı