Kılıçdaroğlu'ndan istifa sorusuna kaçamak cevap

Kılıçdaroğlu, katıldığı bir programında "Yüzde 35'in altında oy alırsanız istifa edecek misiniz" sorusunu kaçamak ifadelerle yanıtladı.

GİRİŞ 05.03.2015 01:05 GÜNCELLEME 05.03.2015 01:12
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 'Tarafsız Bölge' programında Ahmet Hakan'ın konuğu oldu. Kılıçdaroğlu, Gazeteci Abdülkadir Selvi'nin kendisine sorduğu istifa sorusuna net yanıt vermedi.

''İSTİFA EDER MİSİNİZ?''

Abdülkadir Selvi, Kılıçdaroğlu'na canlı yayında ''Bu seçimde sizin için başarının bir ölçüsü var mı? Geçen günlerde yüzde 35 gibi bir ifadeniz oldu. 'Kılıçdaroğlu yine iktidara aday değil muhalafete aday' denildi. Yani kaç çıkarsa sizin için başarılı olur yada başarısız olur? Başarısız olunduğu bir durumda istifa etmek gibi bir düşünceniz olur mu?'' sorusunu yöneltti.

''OY ORANIMIZDA BİR DÜŞME OLURSA, ELBETTE Kİ YANİ...''

Kılıçdaroğlu, soruya şu şekilde yanıt verdi;

''Abdülkadir Bey, AKP 2002'de yüzde 34 küsürle iktidar oldu. Demek ki yüzde 35 ile de iktidar olunabiliyor. Yüzde 35 ile biz iktidar olacağımıza inanıyoruz. Yüzde 35 AKP'nin iktidar olamayacağını gösteriyor bize aynı zamanda. Tüm üyelerimiz bu tercihe kilitlenmelidir.

Bütün siyasi partilerin hedefi iktidar olmaktır. Oy oranımızda bir düşme olursa elbette ki yani.. sonuçta başarısızlığı ödüllendirmek gibi bir düşüncem asla ve asla söz konusu değil. Başarıya kilitlendik. Onu sağlamak için mücadele edeceğiz''

YORUMLAR 46
  • rizeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlar istifa etmez 80 yasina merdiven dayamis adaylari var
    Cevapla
  • ergün 9 yıl önce Şikayet Et
    öldürseniz iş tifa eder mi para tatlıdır o iş tifa etmez çünkü yüzsüz birisi
    Cevapla
  • karaşahin 9 yıl önce Şikayet Et
    Chp yüzde 1 alsın bu adamın yapacağı açıklama biz başarılıyız olur. Haksız da sayılmaz onca kepazelige rağmen 1 bile başarıdır.
    Cevapla
  • isa 9 yıl önce Şikayet Et
    ne nasıl yani banamı sordunuz kim sordu nezaman oldu kim istafa oldu mhp mi ikdar olmuş allah allah biz oluruz yaparız bize bi dönem verin
    Cevapla
  • pişkin irade 9 yıl önce Şikayet Et
    yürekleri varsa akp temsilcileride muhalif gazetecilerle bir program yapsalar ya...kılıçdaroğlu başarılı değil ama birşeyler yapmaya çalışıyor orası ayrı mesele, ama muhalif gazetecilerin olduğu bir programa katılmasını takdir ettim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza