Soylu: Doğan iftiranın sözlükteki manasıdır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, katıldığı canlı yayınında Aydın Doğan'a yönelik sert suçlamalarda bulundu.

GİRİŞ 21.05.2015 13:17 GÜNCELLEME 21.05.2015 13:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Aydın Doğan'ın demokrasiyi pespaye etmek için elinden gelen her şeyi yaptığını söyleyen Süleyman Soylu, "Kendisi iftiranın sözlükteki manasıdır" dedi.

DOĞAN İFTİRANIN SÖZLÜKTEKİ MANASIDIR

Türkiye’de hem demokrasi hem temel hak ve hürriyetleri, hem de siyasi hayatı pespaye edebilmek için elinden her şeyi yapmış bir kişiden konuşuyoruz biz. Örneğin iftiranın sözlükteki manası herhalde Aydın Doğan’dır.  Ama öyle bir hali var ki sanki bu işlerin içinde hiç yokmuş gibi. 

UYDURMA ETİK KURULU İLE BUNU YAPAR

Ne zaman milli irade galip gelir, seçimler sonuçlanır, bu beyefendi hemen en keskin virajı alanlardandır. ‘Biz yanlış yaptık, yanlış değerlendirdik’, uydurma bir etik kurul ile hemen bir toplantı tertip eder, ‘Biz bugüne kadar herkese eşit mesafede durduk ve bundan sonra da eşit mesafede duracağız’ gibi, özellikle elindeki medya gücünü de arkasındaki sermaye gücünü de ve birilerinin de güçlerini kullanarak ayakta durmaya, zamanı gelince sipere yatmaya, zamanı gelince biat etmek istiyorum demeye ve bu konuda her şeyi göze almaya çalışan biri ile konuşuyoruz.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, A Haber canlı yayınına katıldı.

YORUMLAR 1
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    ne fazla ne eksik. aynen dediğin gibidir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!