"Erbakan ailesi AK Parti'ye katılacak" iddiası

"Fatih Erbakan başta olmak üzere Erbakan Ailesi önümüzdeki seçim sürecinde AK Parti'ye katılacağı söyleniyor" Bu iddianın sahibi Gazeteci-yazar Ruşen Çakır...

"Erbakan ailesi AK Parti'ye katılacak" iddiası
"Erbakan ailesi AK Parti'ye katılacak" iddiası
GİRİŞ 02.10.2012 06:35 GÜNCELLEME 02.10.2012 06:35
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Habertürk TV'de Ece Üner'in yönetiminde yayınlanan, Fehmi Koru, Cengiz Çandar ve Ruşen Çakır'ın gündeme ilişkin konuları değerlendirildiği 'Enine Boyuna' programında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Kongresi ele alındı.

AK PARTİ MİLLİ GÖRÜŞ'TEN KOPMADI

Erbakan Ailesi'nin AK Parti'ye katılacağı iddialarına yer veren Ruşen Çakır sözlerini şöyle sürdürdü: Şunu söyleyebiliriz. Geçmiş Refah Partisi dönemlerini hatırlatan, Erbakan'ı hatırlatan, hatta yer yer onu da geçen, bir maneviyatçı söylem kullanıldı. Ben bu hareketin Milli Görüş'le kesintili de olsa bir süreklilik taşıdığını düşünüyorum.

ERBAKAN AİLESİ AK PARTİ'YE GEÇECEK

Şu anda baktığınızda Milli Görüş'ün diğer partisinden kopmuş olan Numan Kurtulmuş ve arkadaşlarının buraya eklemlendiği düşünülürse geriye bir tek Saadet Partisi partisi kalıyor. Onun da gücü, etkisi sınırlı. Hatta bir ihtimal Erbakan Ailesi'nden başta Fatih Erbakan olmak üzere seçim sürecinde yeni katılımlar olacağı da söyleniyor, spekülasyonlar olarak."

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 13
  • ali yilmaz 11 yıl önce Şikayet Et
    bu davadan dönmeyeceğim, fatih erbakan. biz milli görüşçüler olarak devletimiz ve davamız için çalışıyoruz. biz amerika’dan icazet alıp iş yapanlardan değiliz, biz milli görüşçüler dünya siyonizminin korkulu rüyasıyız. bu davada olan tüm milli görüşçüler tüm islam alemi ve ülkemizin büyük israil projesine köle olmasın diye canla başla çalışan insanlardır. 6 milyar insan ezilmekte zulüm görmekte, kurtuluş beklenmektedir. türkiye’de 10 yıldır iktidar olanlar dünyanın kurtulması için çalışmalar yapmayı bırakın ülkemizin sorunları için hiçbir şey yapamadılar. bizleri çok yakından takip eden dünya siyonizmi bilsin ki, sizin bize göz kırptığınızı biliyoruz. herkes bilsin ki her milli görüşçü gibi fatih erbakan da malını ve canını ALLAH (cc)’a ahiret karşılığı adamıştır ve bu yoldan asla dönmeyecektir!
    Cevapla
  • ali yilmaz 11 yıl önce Şikayet Et
    bizleri çok yakından takip eden dünya siyonizmi bilsin ki, her milli görüşçü gibi fatih erbakan da malını ve canını ALLAH (cc)’a ahiret karşılığında satmıştır ve bu yoldan asla dönmeyecektir. biz diğer 60 parti gibi sadece particilik oynamıyoruz. biz milli görüşçüler olarak devletimiz ve davamız için çalışıyoruz. biz amerika’dan icazet alıp iş yapanlardan değiliz, biz milli görüşçüler dünya siyonizminin korkulu rüyasıyız. bizi ne kadar engelleseler de, önümüze büyük engeller çıksada biz küllerimizden tekrar doğarız ve yine buradayız. bu davada olan tüm milli görüşçüler tüm islam alemi ve ülkemizin büyük israil projesine köle olmasın diye canla başla çalışan insanlardır. 6 milyar insan ezilmekte zulüm görmekte, 6 asırdır dünyaya hükmetmiş ve adalet getirmiş osmanlının devamı kabul edilen türkiye’den kurtuluş beklenmektedir. türkiye’de 10 yıldır iktidar olanlar dünyanın kurtulması için çalışmalar yapmayı bırakın ülkemizin sorunları için hiçbirşey yapamadılar.
    Cevapla
  • ali yilmaz 11 yıl önce Şikayet Et
    başta siz olmak üzere herkes bilsin ki her milli görüşçü gibi fatih erbakan da malını ve canını ALLAH (cc)’a ahiret karşılığında satmıştır ve bu yoldan asla dönmeyecektir!. bu iktidar kürt sorunu diye bağırmakta, çözeceğiz diye kürt açılımı diye birşeyler ortaya sürüyorlar ama daha çok terörü kışkırtmaktadırlar. bizce kürt sorunu yoktur. siyonist güçlerin emrinde çalışan terör vardır. terör sorunu için amerika ile stratejik ortaklık yaparsanız bu terörü bitirmek bir kenara daha da güçlendirirsiniz. hepinizin bildiği gibi terör örgütünün iran kolu olan pejak iran’da yıllardır büyük bir eylem yapamamıştır. neden derseniz iran, amerika’nın stratejik ortağı değil çünkü istihbaratı amerika’dan almıyor. biz her zaman söylüyoruz “domuzdan post, amerika’dan dost olmaz”.
    Cevapla
  • M/Y 11 yıl önce Şikayet Et
    erbakan efsane bir lider,. ancak aile fertleri adalet ve kalkınma partisine faydadan çok zarar verir.. numan kurtulmuşu hazmedemeyen aile fertleri ak partide rahat durmaz ortalığı karıştırmaya kalkar.. kesinlikle ak partiye gelmesinler kendi küçük partileri ve dar dünyaları onlara yeter..
    Cevapla
  • burak sönmez 11 yıl önce Şikayet Et
    partiyi bir kesimin eline bırakmamak. için en uygun yöntem ve strateji bu olsa gerek. yoksa malum cemaatin eline geçen yerlerde, onlardan olmayanlara yaşam hakkı yokmuş gibi davranılıyor. malum cemaat bunu heryerde yapıyor ve kendısının ak partiyi iktidara taşıdınığı, kendisi olmassa ıktıdar olmayacağını bnunun içinde rantı kendılerının paylaşması gerektiğine inanıyor. erdoğan numan beyi ve fatih erbakan'ı partiye katarak ak parti'de bir oto kontrol sistemi oluşturacak ve parti kendi içinde denetlenecek, ancak bu büyük bir tehlikede oluşturabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
36 bin sağlık personeli alınacak!