CHP'li vekil istifa kararından dönmedi

CHP'den istifa eden Adıyaman Milletvekili Salih Fırat bağımsız olarak kalacağını açıkladı.

CHP'li vekil istifa kararından dönmedi
CHP'li vekil istifa kararından dönmedi
GİRİŞ 25.01.2013 15:46 GÜNCELLEME 25.01.2013 18:26
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Bilgün Güler Ayman'ın ırkçı söylemlerine tepki gösterip partisi CHP'den istifa eden Adıyaman Milletvekili Salih Fırat istifa kararından geri dönmedi.

TEKİN 'İSTİFASINI GERİ ÇEKTİ 'DEMİŞTİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP içerisinde herhangi bir sorun yaşanmadığını söyleyerek, "Milletvekili Salih Fırat istifasını geri çekmiştir" dedi.

Meclis Dergisinin Ödül Törenine katılan Tekin, CHP'den istifa ettiği belirtilen Adıyaman Milletvekili Salih Fırat ile görüştüğünü belirterek, "Milletvekili Salih Fırat istifasını geri çekmiştir. CHP içinde ise herhangi bir sorun yaşanmamaktadır" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • K..MURAT 11 yıl önce Şikayet Et
    adıyaman a. adıyaman a ve kürtlere şimdiye kadar hiç bir faydası olmamış biridir. doktordur. bıçak parası almadan sedyede can versen müdahale etmeyen biriydi. bütün adıyaman bilir. kendi köyünde sadece 3 oy aldı kendi başına siyaset yapacakmış. görelim. en geç 1 ay içinde iktidar safına geçer.
    Cevapla
  • mehmet akif 11 yıl önce Şikayet Et
    sn. salih fırat vekilime. sn vekilim kürt de olsan türk de olsan chp de siyaset yapmayın.... chp atatürk ün değil, kendiside kürt olmasına rağmen, ulusalcı ismet paşa nın izinden gidiyor.. ve kendince türk ırkçılığı yapıyor. oysa gerçek atatürkçü türkler ve kürtler, tüm anadolu halkları akp deler... sizin yeriniz akp bence...
    Cevapla
  • ali keskin 11 yıl önce Şikayet Et
    milletvekilleri böyle yapmamali.. yarin türklerin hepsi mhp veya chp ye oy veririse,kürtler de akp veya bdp ye oy verirse ülkenin hali ne olacak gidisat iyiye meymenet degil. ne günlere kaldik yahu.
    Cevapla
  • Muhammed 11 yıl önce Şikayet Et
    aselsanda biri daha ölmüş. ......
    Cevapla
  • BİLGİN AKREP 11 yıl önce Şikayet Et
    kimlik bunalımı. dünyanın hiçbir yerinde sosyal demokratım deyipte hitler kadar faşist özgürlüklerin önünde engel darbe destekçisi başka bir parti yoktur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor