Ankara'ya yürüyen Aylin Kotil'e hırsızlık şoku

Türkiye'de yüzde 10 olan seçim barajının düşmesi için İstanbul'dan Ankara'ya yürüyen Aylin Kotil, hırsızlık şoku yaşadı. Kotil, Ankara il sınırından girdiği saatlerde, İstanbul'dan kötü haberi aldı.

Ankara'ya yürüyen Aylin Kotil'e hırsızlık şoku
Ankara'ya yürüyen Aylin Kotil'e hırsızlık şoku
GİRİŞ 22.07.2013 13:33 GÜNCELLEME 22.07.2013 13:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Soygun haberinin bizzat eşi tarafından iletildiğinı söyleyen Aylin Kotil, yürüyüşüne devam ederken, soygun olayını değerlendirdi.

Zeynep Gürcanlı'nın konuştuğu Aylin Kotil, ayrıntıları şöyle anlattı;

"Bana hırsızlık olayını eşim bildirdi. Kendisi de hafta sonu evde değildi. Pazar akşamı eve gittiğinde, evi darmadağın bulmuş. Heryeri dağıtmışlar, adeta talan etmişler.."

Peki neler çalınmış? Aylin Kotil'e göre, sadece eşi ve kendisinin pasaportları, eşinin bir fotoğraf makinası ve yüzükleri alınmış. "Kolyelerime ise dokunulmamış" diyen Kotil, bunun oldukça ilgi gören "seçim barajı düşsün" yürüyüşü ile ilgili olup olamayacağı sorusuna ise şöyle yanıt veriyor;

"Yüzüklerim vardı. Onları almışlar. Ama kolyelerim duruyor. Doğrusu, insanın aklına her türlü şey geliyor..."

 

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 4
  • ali cesur 10 yıl önce Şikayet Et
    mutlaka. çapulcular çalmıştır onların işi talan etmek değilmiydi ama suçu siz başkalarına atarsınız biz siz ve sizingibileri görüyoruz sesimizde çıkmaya başladı
    Cevapla
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    [2] Barajın düşmesini DEMOKRASİ AŞKINDAN istemediğinizi gayet iyi biliyoruz biz.Başka türlü indiremediğiniz AKP milletvekili sayısını HÜKÜMET kuramayacak,ANAYASA değiştiremeyecek sayıya DÜŞÜRMEK için İSTİYORSUNUZ !. meclise girecek bir kaç ıvır-zıvır parti sayesinde sistem kilitlenecek sizde rahat rahat AT oynatmaya devam edebileceksiniz.YEMEZLER ! eski güzel günlerde ne iyiydi ama ; { ce-ha-p } kaç oy alırsa alsın İKTİDARDI,3-5 partiye bölünen SAĞ oylar bir türlü TOPLAM oluşturamadığı için aradan daima SOL sıyrılır ama iktidara gelir,ama muhalefette İKTİDAR olurdu.Genç subaylar sık sık RAHATSIZLANIR,bunların istemediği bir yasa veya uygulama yapılmasını ÖNLERDİ.Hey gidi günler HEY ! Doğru düzgün bir MEDYA olmadığından HALK neler döndüğünü bir türlü anlayamaz,falancı-filancı çekişmeleriyle oyalanırken DEVLET kasaları birkaç güç odağı ve maşaları arasında PAŞA,PAŞA HORTUMLANIRDI.Sonra gelsin KRİZLER,dövizde patlamalar,TL değerinde inanılmaz çakılmalar.GELDE o güzel günleri(!) özleme.Bunların NEDEN her fırsatta SEÇİM BARAJI insin dediğini şimdi anladınız mı?
    Cevapla
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    [1] imalı imalı konuşma,çapulcu biraderlerine SOR ! . birkaç şaşkının verdiği GAZA gelerekde,ÇOK BÜYÜK işler yaptığını zannetme.Kimsenin UMURUNDA DEĞİL yürümen..
    Cevapla
  • ahmet dinç 10 yıl önce Şikayet Et
    baraj dusunce ne olacak. barajin ne zarari var size meclisi tekrar is gormez hale getirmeyimi istiyorsunuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!