Manisa'da kuyumcu dolandırıcılığı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, iki kişi, bir kuyumcudan 12 bin dolar parayı alarak kayıplara karıştı. Güvenlik kamera görüntülerinden eşkalleri belirlenen zanlılardan biri, Artvin'de yakalandı.

Manisa'da kuyumcu dolandırıcılığı
Manisa'da kuyumcu dolandırıcılığı
GİRİŞ 03.08.2013 16:48 GÜNCELLEME 03.08.2013 16:48

İlçe merkezindeki Sevgi Yolu'nda kuyumcu dükkanı işleten Halil Tuna, polise başvurarak, iki kişi tarafından dolandırıldığını bildirdi. Tuna, bir süredir iş yerine gelen iki kişinin kendisinden döviz alarak güvenini kazandığını, son olarak da 12 bin dolara istediklerini, dövizi hazırladığını ve bu kişilerin parayı getirmek için dükkanından ayrıldığını anlattı. İki kişinin geri dönmemesi üzerine, dövizlerin bulunduğu çantayı açtığında çantanın benzeriyle değiştirildiğini ve dolandırıldığını anladığını aktaran Tuna, iş yeri güvenlik kamerasının olayı kaydettiğini belirtti.

Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, zanlıların eşkallerine belirledi. Biri Gürcistan uyruklu olduğu değerlendirilen 2 kişinin yurt dışına çıkma ihtimaline karşı polis gerekli birimlere uyarılarda bulundu. 

Zanlılardan J.T. isimli Gürcistan uyruklu kişinin, Artvin'in Sarp Sınır Kapısı'ndan çıkış yaparken üzerinde 4 bin 500 dolar ile birlikte yakalandığı, soruşturmayla ilgili Manisa'ya gönderileceği bildirildi.

Soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!