Habipler'deki silahlı kavga kameraya böyle yansıdı

Sultangazi Habipler Mahallesi'nde iki grup arasında yaşanan silahlı kavganın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Habipler'deki silahlı kavga kameraya böyle yansıdı
Habipler'deki silahlı kavga kameraya böyle yansıdı
GİRİŞ 06.02.2014 10:01 GÜNCELLEME 06.02.2014 11:43

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde araçla ilerleyen 2 şahsın uzun namlulu silahla ateş açtığı görülüyor.

Habipler'de iki gün üst üste iki grup arasında yaşanan silahlı kavganın yeni görüntüleri ortaya çıktı. 2 Şubat Pazar günü çıkan silahlı kavgada 2 kişi ağır yaralanmış, 3 iş yeri ve bir araç ateşe verilmiş, birçok araç da kurşunlanmıştı. Mahalle sakinlerini sokağa döken kavganın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Güvenlik kamerasına yansıyan kavgada 2 şahsın bir araçla yakılan dükkanlara doğru geldiği, araçtan inip çevreyi gözetlediği görülüyor. Şahısların yaptığı telefon görüşmesinin hemen ardından gri renkli bir otomobil daha kameralara yansıyor. Görüntülerde iki aracın içinde bulunan iki şahsın araçla yakılan dükkanlara doğru gelip uzun namlulu silahla ateş açtığı görülüyor. Açılan ilk ateşin ardından ise yolda yürüyen vatandaşların kaçıştığı görülüyor. Görüntüler burada sona ererken, kavga daha sonra giderek büyüyor ve silahlı çatışmaya dönüşüyor.

Kavganın taraflarından olan ve aynı zamanda işyeri kundaklanan Hilal Makır, "Bu olayla ilgili bize karşı yapılan suçlamaların hiçbiri gerçek değildir. Bu olaylarla ilgili karşı taraf bizi terörist, çete ve uyuşturucu baronu ilan ettiler.

Ancak bize bu suçlamaları yöneltenlerin yeğenleri uyuşturucu satmaktan yargılanıyorlar. Görüntülerde görüldüğü gibi bizim ne derneklerine ne de karşı tarafa silahlı bir saldırımız olmadı. Bunlar üç araçla yukarıdan aşağıya gelip bizim iş yerlerimizi taradılar ve kundakladılar. Bize linç girişiminde bulundular" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza