Taksim'de spatulalı saldırgan dehşeti

İstanbul Taksim'de elinde spatula bulunan saldırgan ile kadınların yanındaki kişi kavgaya tutuştu. Olayda 2 kadın bayıldı.

GİRİŞ 18.08.2014 15:26 GÜNCELLEME 18.08.2014 15:34
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı'nda saat 09.00 sıralarında Burak ve Bahar B. çifti barda tanıştıkları Sevil Y. ile birlikte eve gitmek üzere Taksim'deki otobüs duraklarına doğru yola çıktı.

LAF ATARAK YANLARINA YANAŞTI

Bu sırada iddiaya göre Aydın A. (21) ve ismi belirlenemeyen bir kişi, Sevil Y.'nin yanına yaklaşarak laf attı. Bu durum üzerine Burak B. laf atan kişilerle kavgaya tutuştu. Astım krizi tutan Sevil Y. fenalaşınca Aydın A. ve yanındaki kişi hızla uzaklaştı. Çift, Sevil Y.'yi alıp Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Aydın A. hastaneye giden üç kişiyi takip ederek bir kez daha karşılarına çıktı. Burada Burak B. ile bir kez daha kavga eden Aydın A., hastane polisinin gelmesiyle tekrar uzaklaştı. Hastaneden ayrılan çift ve Sevil Y., tekrar Taksim'deki otobüs duraklarına gitti.

SPATULAYLA BİR KİŞİYİ YARALADI

Aydın A. burada yine Burak ve Bahar B. çifti ile Sevil Y.'nin karşılarına çıktı. Aydın A. bu kez iddiaya göre 500 lira para istedi. Aydın A. ile Burak B. yeniden kavgaya tutuştu. Aydın A. çevredeki bir esnaftan aldığı spatulayla Burak B.'yi başından yaraladı, boynundaki çantasını askısından kopararak aldı.

KADINLAR BAYGINLIK GEÇİRDİ

Olay anında fenalaşan 2 kadın ise bayıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine yerine ulaşan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, saldırganı kaçmaya çalışırken yakaladı. Polis ekipleri, baygın kadınların bulunduğu yere güvenlik şeridi çekerek olay yerine ambulans çağırdı. Bir süre sonra olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yerde baygın yatan kadınlara müdahale etti. Bir süre sonra kendilerine gelen kadınlar, ambulansa taşındı.

"CİNAYET İŞLEDİM" DEDİ

Kadınlardan biri hastaneye sevk edilirken diğer kadın ise durumunun iyi olduğunu söyleyerek ifade vermek için polis merkezine gitti. Yakalanan saldırgan da polis merkezine götürüldü. Saldırgan habercilerin 'neden gözaltındasınız' sorusuna, 'cinayet işledim' yanıtını verdi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

YORUMLAR 5
  • Abdullah Genc 9 yıl önce Şikayet Et
    Kadir Tartar. Senin başına böyle bir tinerci, balici bilmem neci bir psikopat musallat olunca da sizin için su-i zanda bulunanlara hangi gözle bakacaksınız acaba. Adam kaç yerde gaspa, cinayete yelteniyor; siz su-i zan peşindesiniz.
    Cevapla
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    ..... gaspa uğrayanlarda sağlam ayakkabıya benzemiyorlar gündüz vakti durdukyere sizin yolunuzu niye kesiyor bu gundi .tanıyorlarmı bu şahsı aralarında ne geçti karı koca barda tanıştıkları kızı niye evlerine götürüyorlar hayırdır gurupçumu bunlar.var bu işin içinde bir iş...
    Cevapla
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    ...... bizim polisin dünya umrunda değil mesaim bitsin gideyim derdinde amerikan polisininde insanlık umrunda değil direk çekip vurur.yokmu bunun ortası birşey...
    Cevapla
  • selim seçilmiş 9 yıl önce Şikayet Et
    elmadağdaki baliciler. Yorum yazan zebercet nikli arkadaşa aynen katılıyorum, Ve böyle psikopat tipler çok.Akşam 22:00 den sonra Elmadağ'da yürünmez oluyor.Çünkü para dilenip ısrarla para isteyen balicilerle dolu. Bunlara çözüm bulunması için illa ki birilerinin ölmesi mi gerekiyor? Polis onları orada görmüyor mu? Ben vergisini ödeyen vatandaş özgürce caddemde zarar görmeden ne zaman yürüyeceğim? Emniyet güçleri gerçek görevlerini ne zaman yapacaklar bu ülkede acaba?
    Cevapla
  • Zebercet Kabuk 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam gelip laf atıp rahatsız ettiği halde tutuklanmamış. Uzaklaştırılmış!!!!. Ben şunu anlamıyorum. Biz dürüst vatandaşlar vergi veriyoruz devlet bizi kötü insanlardan korusun diye ama demek ki verdiğimiz vergiler, kamelyalarda içilen çaylara gidiyormuş. Akşama kadar kamelyada oturup laklak etsinler, maaş alsınlar. Ne kadar psikopat varsa onlar da fütursuzca vatandaşa saldırsın bu arada. Böyle bir ülkede yaşıyoruz işte. Memleket sahipsiz ne yazık ki. Şu vatandaşa sahip çıkan yok. Yazık.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü