Kurban satıcılarından "dirgenli" gece nöbeti

Beyoğlu’nda kurulan kurban pazarına gelen hırsızlar, 8 bin liralık boğayı çalınınca satıcılar, dirgenle gece nöbeti tutmaya başladı.

Kurban satıcılarından "dirgenli" gece nöbeti
Kurban satıcılarından "dirgenli" gece nöbeti
GİRİŞ 02.10.2014 11:37 GÜNCELLEME 02.10.2014 11:37

Ağrılı Adem ve Mustafa Keskin kardeşler, Eskişehir’den getirdikleri kurbanlıkları Beyoğlu’nda kurulan çadırda satmaya başladı. İki kardeş önceki gece yaşanan hırsızlık olayıyla birlikte büyük bir şok yaşadı. İddiaya göre, gece 03.00 sıralarında kurban satıcısı kılığında çadıra gelen hırsızlar, iki kardeşin çadırındaki ait 900 kiloluk boğayı çaldı. 8 bin lira değerindeki kurbanlıkları çalınan Keskin kardeşler, yeni bir hırsızlık olayına karşı dirgenle gece nöbeti tutmaya başladı.

KURBANCI KILIĞINDA HIRSIZ

Geçtiğimiz yıl da benzer şekilde hırsızlık olayıyla karşılaştıklarını anlatan Adem Keskin, “Dün gece bir hayvanımız çalındı. Sokakları aradık bulamadık. Polis karakoluna gittik. Hayvan bağlıydı. Kapıdan girip, zincirini açıp götürüyorlar. Geçen sene de 2-3 tane çalındı. Geçen sene hırsızı biz yakaladık. Hiçbir şey duymadık. Buralardan biridir. İzlerini takip ettik, hayvanın izleri sokağa kadar çıkmıştı. Akşam da 2-3 kişi buralarda gezmiş. Kurbancı kılığına girip geliyorlar. Çizmeyi giyiyor, bir de mont giyiyor, kurbancı kılığında çadırlarda geziyor” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi