Erkek hemşireye kıskançlık yumruğu

Konya’da enjeksiyon olan genç kadının bulunduğu odaya giren erkek hemşire, kadının nişanlısı tarafından yumruklu saldırıya uğradı.

GİRİŞ 17.12.2014 12:34 GÜNCELLEME 17.12.2014 12:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, Konya’da özel bir hastanenin acil servisinde meydana geldi. İddiaya göre, nişanlısı ile birlikte enjeksiyon için acil servise giden genç kadın koridorda bir süre bekledi. Odaya giren genç kadına enjeksiyon yapılırken erkek hemşire Sedat Ü’de odaya girdi. Odada enjeksiyon yapıldığı gören erkek hemşire dışarı çıkarken kadının nişanlısı kıskançlık krizine girdi.

Erkek hemşireyi takip eden zanlı yanına giderek neden odaya girdiğini sordu. Erkek hemşirenin odada hasta olduğunu bilmediğini söyleyip özür dilemesine aldırış etmeyen zanlı, tedavinin ardından nişanlısını eve bıraktıktan 10 dakika sonra hastaneye tekrar geldi. Sedat Ü’nün bulunduğu odaya girerek kapıyı kapatan zanlı, erkek hemşireyi sedyeye yatırarak yumruklamaya başladı. Yüzüne ve gözüne aldığı yumruk darbeleriyle neye uğradığını şaşıran erkek hemşirenin yardımına çalışma arkadaşları yetişti. Odadan çıkarken gelen özel güvenlik görevlisini montunun iç cebinden çıkardığı tornavida ile tehdit eden zanlı hızla hastaneden kaçtı.

Hemen polise haber veren hastane görevlileri polisi beklemeye başladı. Olaydan yaklaşık 30 dakika sonra hastaneye gelen polis ekipleri zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Yaşanan saldırı ile ilgili Sağlık Bakanlığı’na da bilgi verildiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • İsmail 9 yıl önce Şikayet Et
    dayagı haketmiş erkek hemşire iyi olmus
    Cevapla
  • Can Tan 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam görevini yapıyor sonuç olarak o odaya girmekte yetkili istediği gibi girer çıkar.Ayrıca madem böyle sorunlar yaşanacak almayın kardeşim sağlık sektörüne erkek, ne olacak yani yarın birgün allah korusun bi rahatsızlıkta doktor erkek olsa muayene ettirmeyecek bayan doktor mu arayacak sağda solda.
    Cevapla
  • adem 9 yıl önce Şikayet Et
    enjeksiyon odasında birden fazla sedye ve yanında perde var bayan hemşire o perdeyi kapatmamış olabilir içeride erkek sağlıkçı içerisini nereden görecek
    Cevapla
  • Tarık 9 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef kapı çalma kültürümüz yok. Adam kapıyı çalar çalmaz hop diye içeriye giriyor. Bi bekle bakalım içeriden sana gel desinler. Kapıda zaten bir sürü hasta bekliyor elemanda kapıyı hop diye açınca içeride uygunsuz olan kişi çok kötü durumda kalıyor. Ben kapıyı kitletiyorum kilit yoksa kapının önüne dikiliyorum kimseyi almıyorum içeri.
    Cevapla
  • SADİ 9 yıl önce Şikayet Et
    eline sağlık iğneyi yapan hemşirenin tabiki!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular