Ali Ekber Akgün cinayetindeki önemli detay

İşadamı Ali Ekber Akgün, İstinye'de lüks aracı içinde öldürülmesinin ardından detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Ali Ekber Akgün cinayetindeki önemli detay
Ali Ekber Akgün cinayetindeki önemli detay
GİRİŞ 26.12.2014 11:07 GÜNCELLEME 26.12.2014 13:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İşadamı Ali Ekber Akgün, İstinye'de kırmızı ışıkta durduğu Bentley marka lüks otomobilinde kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü. Polis, güpegündüz iki araçla Akgün'ü sıkıştırıp öldüren şehir eşkıyalarının peşine düştü. Olay, 24 Aralık saat 13.00 sıralarında, İstanbul'un gözde semtlerinden Sarıyer İstinye'de yaşandı. Sen Gayrimenkul Danışmanlık Kuyumculuk Menajerlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin sahibi olan ve aynı zamanda galericilik de yapan Hollanda doğumlu Ali Ekber Akgün (40), Bentley marka, 34 SEN 22 plakalı lüks otomobiliyle, İstinye Bayırı'nda seyir halinde iken trafik ışıklarını görünce yavaşladı.

EŞİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ

Bu sırada yaklaşan iki araçtan inen bir kişi, silahını çıkarıp şoför koltuğundaki Akgün'e art arda ateş etti. Kurşun yağmuruna tutulan Akgün, direksiyon hâkimiyetini kaybedip aracı kaldırıma çıkarırken saldırganlar geldikleri araçlarla olay yerinden kaçtı. Vatandaşlar tarafından çağrılan ambulansla 300 metre yakındaki İstinye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Akgün, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Saldırının hemen ardından iş adamının eşi olay yerine geldi. Hollandalı eş, çığlıklar atarak yardım istedi. Genç kadının eşiyle yemekte buluşmak üzere arabasıyla onu takip ettiği öğrenildi.

Ölüm tehditleri aldığı öğrenilen Ali Ekber Akgün'ün eşinin de arkadan kendisini takip etmesi ve ayrı araçları kullanmaları cinayetin en önemli ayrıntılarından biri olarak tutanaklara geçti.

YORUMLAR 4
  • göktürk 2 yıl önce Şikayet Et
    hadi hollandadan TÜRKİYE ye kaçtın azrail a.s dan kaçacanımı sandın mermileri peş peşe yerken nereye varacağını gördün sen... ALLAH C.C adaletlidir.
    Cevapla
  • dadaş45 9 yıl önce Şikayet Et
    etme bulma dünyası ALLAHA hesabını versinler şimdi ayhan kardeşimin dedigi gibi su testisi su yolunda kırılırda birde ne ocaklar yaktı bunlar ALLAH islah etisin vesallam
    Cevapla
  • ayhan 9 yıl önce Şikayet Et
    su testisi su yolunda kırılır.
    Cevapla
  • yusufk 9 yıl önce Şikayet Et
    karisinin parmagi olabilir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi