Polise bıçakla saldıran şahıs öldürüldü!

Aydın’ın Söke ilçesinde eve gelen ağabeyini ve polis memurunu dakikalarca bıçakla kovalayan saldırgan vuruldu.

Polise bıçakla saldıran şahıs öldürüldü!
Polise bıçakla saldıran şahıs öldürüldü!
GİRİŞ 23.07.2015 15:33 GÜNCELLEME 23.07.2015 15:34
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Söke’nin Yenikent Mahallesi’nde Güzelyalı Evleri’nde ikamet eden ve son bir yıldır bunalıma girerek evden dışarı çıkmadığı belirtilen Mahmut Tekin (46), komşularının şikayeti üzerine evine gelen polise teslim olmamak için direndi.

UYARILARI DİKKATE ALMADI, TESLİM OLMADI

Şikayet nedeniyle defalarca adrese gelen polis ekipleri, Tekin’den teslim olmasını istedi. Daha önce eve giremeyen polis ekipleri, bu kez Cumhuriyet Savcısı’nın yakalama kararı ve takviye ekiplerle birlikte eve girmeye çalıştı.

POLİSE BIÇAKLA SALDIRDI

Polis memuru Ali Ç., Mahmut Tekin’in dün gece evine almadığı ve evin kapısında sabahlamak zorunda bıraktığı iddia edilen ağabeyi Hüseyin Tekin ile birlikte kapıyı çaldı. Dakikalar sonra elindeki bıçakla kapıya çıkan Mahmut Tekin, kapıyı açar açmaz polis memuru Ali Ç.’ye saldırdı. Polis memuru Ali Ç. ve ağabey Hüseyin Tekin kendilerini sokağa zor atarken, polis memuru uyarı amaçlı havaya ateş açtı.

SOKAĞIN BAŞINA KADAR İKİ KİŞİYİ KOVALADI

Sokağın başına kadar polis memuru Ali Ç.’yi kovalayan Mahmut Tekin, bu arada polis memurunu ve ağabeyi Hüseyin Tekin’i yaraladı. Saldırganı ikna etmek için uzun süre çaba harcayan ancak başarılı olamayan polis memuru zor durumda kalınca Tekin’i vurarak etkisiz hale getirdi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Mahmut Tekin olay yerinde hayatını kaybederken, ağabey Hüseyin Tekin ve polis memuru Ali Ç. olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla Söke Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Söke Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak tarafsızlık ilkesi gereği olay yerini incelemek üzere İlçe Jandarma Komutanlığı’nın olay yeri inceleme ekibi çağrıldı. Olayın ardından, polis memurları ve çevredeki görgü tanıklarının ifadeleri alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 17
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Elleri dert gormesin
    Cevapla
  • sercan 8 yıl önce Şikayet Et
    ulkenin dinamiklerini bilmeden konusmayin. kelesle ates acan birine karsi hangi polis karsilik vermemis dusunerek konusun. polis her eli bicakliyi vuruyomu. ayrica o keles tasiyanlarla ile ilgilide surec devam ediyodur. devlet hic biseyi unutmaz.
    Cevapla
  • Göktürk 8 yıl önce Şikayet Et
    polis aynı tepkiyi elinde kalaşnikof taşıyan hainlere neden yapamıyor
    Cevapla
  • Hep aynı geyik! 8 yıl önce Şikayet Et
    Haberi düzgün okumadınız galiba, polis adamı ikna etmek için dakikalarca uğraşıyo. adam sokağın başına kadar kovalayıp yaralıyor polisi,polis mecbur kalınca vuruyor ''vay elinde silah var al sana!'' diye çekip vurmuyor! Elinde keleşliyi de vuruyor polis internette örnekleri var üzülmeyin! Oturduğunuz yerden bilip bilmeden geyik yapmayın...
    Cevapla
  • selim 8 yıl önce Şikayet Et
    aynısını ben yazacaktım. keleş olsa vurulmazdı
    Cevapla
  • serhad 8 yıl önce Şikayet Et
    Tamam işte bizim dediğimiz de bu! ama sadece BATI da değil!! Ülkenin her yerinde aynı tutum olmalı!!!
    Cevapla
  • işte şu ya 8 yıl önce Şikayet Et
    polisin vurma yetkisi yoksa o silahı ne diye taşıyor, gelsin idam, polis vursun şüphelendiği canavarları. ne bu ya ortalık masum insanlara zarar veren eğitimsiz, hayattan beklentisi kalmamış, alkol, uyuşturucu bağımlısı, sapık canilerle doldu taştı. iyi yapmış bu polis kardeşimiz. büyüklerimiz anlatıyor, eskiden polisi bırakın mahalle bekçisini gören korkudan titrerdi diye, şimdi polise kafa tutmak marifet oldu. aile ve sosyal politikalar'da şehit yakınları ve gaziler biriminde çalışıyorum, buraya gelen müracaatçılar anlatıyor, asayiş operasyonundan dolayı o kadar çok şehit olmuş polisler var ki, yakınları anlatıyor hep, insanın içi paramparça oluyor.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum.ölenin üstüne toprak atması kolaydır, acıların üstünü örtmek ne mümkündür! devletimize, ALLAH zeval vermesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir