Eve giren hırsız, sağır ve dilsiz kadını öldürdü!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki bir evde meydana gelen olayda, sağır ve dilsiz kadın, eve giren hırsız tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

Eve giren hırsız, sağır ve dilsiz kadını öldürdü!
Eve giren hırsız, sağır ve dilsiz kadını öldürdü!
GİRİŞ 04.10.2015 14:21 GÜNCELLEME 04.10.2015 14:21
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İddialara göre, Gölcük'te bir otomobil fabrikasında işçi olarak çalışan sağır ve dilsiz olan Selçuk Çetindağ, gece mesaisinden eve geldiğinde kendisi gibi sağır ve dilsiz olan eşi Hacer Çetindağ'ı kanlar içinde görünce komşularından yardım istedi.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Hacer Çetindağ'ın boğazı kesilerek öldürüldüğü tespit edildi. Polis tarafından evde detaylı incelemelerde bulunuldu. Polis ekiplerince yapılan kontrollerde, Hacer Çetindağ'ın kolundaki bileziklerin çalındığı belirlendi, cinayetin hırsızlar tarafından işlenmiş olabileceği üzerinde duruldu.

Hacer Çetindağ'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Evli ve iki çocuk annesi Hacer Çetindağ'ın katillerinin yakalanması için polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • Erdem 8 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu nasıl memleket, devlet devlet ise bu caniyi yaşatmaz... Müslümanlar olarak sorumluluğumuz büyük. İdam istiyoruz, adalet istiyoruz.
    Cevapla
  • Korkmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu hırsızın kolları kesilmeli adalet yokki nerde
    Cevapla
  • Alpidalpi 8 yıl önce Şikayet Et
    Caniler için idam idam idam.Vallahi kanunla hükümle avukatla bu işi çözemezsiniz.
    Cevapla
  • Aciz Kul 8 yıl önce Şikayet Et
    Ahhh bu Tipleri bir kere olsun Sallandiracaksin ... Bak bakalim bir daha yapan olur mu ??
    Cevapla
  • barış bey 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar bu cani yakalanamıyacak. eğer yakalanırsada cezavinde ekmek elden su gölden yaşayacak. emin olun o caninin cezavinde karnı agrıyor diye ambülans gelecek canı istediğinde check up yaptırılacak. onun canı sizden daha kıymetli olacak bi infaz koruma memuru olarak bu görüntü o kadar çok canımı yakıyor ki...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek