13 ilde ''17-25 Aralık'' operasyonu!

İstanbul başta olmak üzere 13 ilde, 17-25 Aralık operasyonunu yürüten emniyet görevlilerine yönelik "paralel yapı" operasyonu düzenlendi.

13 ilde ''17-25 Aralık'' operasyonu!
13 ilde ''17-25 Aralık'' operasyonu!
GİRİŞ 08.12.2015 08:46 GÜNCELLEME 08.12.2015 11:02
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 17-25 Aralık operasyonlarını yürüten emniyet görevlilerine yönelik soruşturma başlattı.

 Soruşturma kapsamında, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 13 ayrı ilde emniyet görevlilerine yönelik operasyon düzenlendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, 22 Temmuz'da başlatılan "Paralel Devlet Yapılanması" iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında 27 polis hakkında gözaltı kararı alındı.

Operasyon kapsamında, eski Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanı Mehmet Yeşilkaya, KOM Daire Başkan Yardımcısı Osman Balcı, KOM Daire Şube Müdürü Alparslan Çalışkan, eski İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Yasin Topçu ile Başkomiser Mehmet Akif Üner'in de aralarında bulunduğu 18 kişi gözaltına alındı.

Eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Hamza Tosun'un aranılan adreste bulunamadığı öğrenildi.

KOCAELİ'NDE ŞUBE MÜDÜRÜ GÖZALTINDA

Emniyette "Paralel Devlet Yapılanması" iddialarına ilişkin İstanbul merkezli 13 ilde düzenlenen operasyon kapsamında Kocaeli'de de bir şube müdürü gözaltına alındı.

YORUMLAR 10
  • İhsan 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür bugünleri de gördük
    Cevapla
  • dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    inlerine degil ruhuna KALBİNE girdik haş haşilerin
    Cevapla
  • Enderun 8 yıl önce Şikayet Et
    Eyy fetöye biat edenler Allah sizi hür yaratmışken fetönün kölesi olursanız daha başınıza neler gelecek kimbilir?Ama inadınız hırslarınız ve öfkeniz gözünüzü kör etmiş.Hiç akletmez misiniz????
    Cevapla
  • aliye cevap 8 yıl önce Şikayet Et
    fetö mensupları haberlerin altına ak partili gibi yorum yazıp olayları sulandırmaya çalışıyor. israil sempatizanları yahudi mantığınızla bu ülkede sizin algı yönetiminize inanacak kimse yok.
    Cevapla
  • abdulkadir 8 yıl önce Şikayet Et
    parelel hakimlerin verdiği hükümlerle hayatı kararanların durumu ne olacak o mağdurlardan biriyim hayatımızı kararttılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe