Liseli kız sokakta, gözünü bile kırpmadan öldürdü

Eskişehir'de lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Aleyna İncedağ, tartıştığı 15 yaşındaki Melih Efeler'i göğsünden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Melih Efeler kurtarılamadı.

GİRİŞ 07.10.2017 15:00 GÜNCELLEME 07.10.2017 15:24
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Olay dün saat 15.30 sıralarında Şirintepe Mahallesi Merkez Sokak'ta meydana geldi. Daha önceden birbirlerine hakaret edici sözler kullandıkları için aralarında husumet bulunduğu öne sürülen öğrenci olmayan Melih Efeler ile liseli Aleyna İncedağ, sokakta karşılaşınca tartıştı.

Tartışma ardından Aleyna İncedağ, Melih Efeler'in tek bıçak darbesiyle göğsünden yaraladı. Aleyna İncedağ, bıçağı yere atıp kaçtı. Efeler, çevredekilerin çağırdığı ambulansla EskişehirYunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Efeler, doktorların çabasına rağmen kurtarılmadı.

Polis ekipleri Aleyna İncedağ'ı kısa süre sonra kent merkezinde yakaladı. Gözaltına alınan İncedağ, polislere Melih Efeler ile aralarında eskiye dayanan husumet bulunduğunu, yolda karşılaştıklarında tartıştıklarını anlattı. İncedağ, Melih Efeler'in üzerine doğru gelmesi üzerine yanında taşıdığı bıçağı çıkarıp ona doğru salladığını söyledi. Genç kız, yapılan sorgu ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR 28
  • Katil oldu 6 yıl önce Şikayet Et
    işi bitti, eğitimide unutsun. Allah şaşırtmassın.
    Cevapla
  • turkuvazi 6 yıl önce Şikayet Et
    karamsar olmayin, iceride okuluda okur, meslek sahibi de olur, tabiki iyi durumdan erken tahliyede olabilir, yani bos bos konusmayin.
    Cevapla
  • Şenol 6 yıl önce Şikayet Et
    Önce insan olmayı öğrenelim sonrasında sorun kalmayacaktır.
    Cevapla
  • Şenol 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah'tan mağdur kız değil yoksa Türkiye calkalanirdi
    Cevapla
  • isa 6 yıl önce Şikayet Et
    aynnen
    Cevapla
  • Asıl olan 6 yıl önce Şikayet Et
    Haktan ve hakikattan uzak bir nesil yetiştiriyoruz. Kimseyi kinamayalim evlatlarimizi takip edelim. Ebeveynler olarak nefsimizi terbiye edip sahaya inelim. Gençtir yapar deyip meseleyi hafife almayalım ınşallah.
    Cevapla
  • İnce 6 yıl önce Şikayet Et
    AKP ile ne alakası var sen dinini öğrendin yaşadın ailene ve elinden geldiğince etrafındakilere anlattın da AK Parti mi engel oldu bre cahil.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?