Eski koca dehşeti: 1'i ağır 2 yaralı

Samsun'da bir kişi, boşandığı eski eşi ve yanındaki erkek arkadaşına bıçakla saldırdı. Ağır yaralanan kadın ameliyata alındı.

Eski koca dehşeti: 1'i ağır 2 yaralı
Eski koca dehşeti: 1'i ağır 2 yaralı
GİRİŞ 26.10.2017 20:44 GÜNCELLEME 26.10.2017 20:44
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi Gebi Caddesi üzerinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, özel okulun mutfağında çalışan S.K. (38) adlı kadın iş çıkışı erkek arkadaşı M.Ö. (44) tarafından otomobil ile evine bırakılmak istenirken, 5,5 yıl önce boşandığı kocası M.T. tarafından takibe alındı. M.T., otomobilin içindeki M.Ö. ile eski karısı S.K.'ye bıçakla saldırdı. Yüzlerinden ve çeşitli yerlerinden bıçak yarası alan S.K. ve M.Ö. kanlar içinde kaldılar.

Bıçakla dehşet saçan eski koca kayıplara karışırken, yaralılar 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi atına alındı. Ağır yaralanan 1 çocuk annesi S.K. ile erkek arkadaşı hastanede ameliyata alındı. S.K., eski kocasının sürekli kendisini tehdit ettiğini ve polisin de onu aradığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR 6
  • ceyhanli 6 yıl önce Şikayet Et
    kader veya alin yazisi gibi bişey.
    Cevapla
  • Suc kimde 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz Turk milleti ne yazikki bosanilsada kadinin nikahsiz bir sekilde baska erkeklerle arkadas olunmasini kaldiramiyoruz suc kadinda eski kocanin yaptigi kesinlikle yanlis ama bunlar ders olmali bosanma olmussa kadin nikahsiz erkeklerle kesinlikle arkadas vs olmamali olursa iste sonuc
    Cevapla
  • Özet 6 yıl önce Şikayet Et
    Genç ve güzel . Diğer i . Yetersiz ve kıskanç .
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Abi artık idam acilen gelsin! buktık hergün eski koca dehşeti okumaktan
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Kim üretip üretip salıyor bu manyakları toplumun içine...? Boşanıp ayrılmışın işte, düşsene kadının yakasından ruh hastası...!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...