Trabzon'da yürek yakan görüntü! Bir aile yok oldu

Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletinin Esslingen kentindeki evlerinde karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybeden Turgay Öztürk (30) ile eşi Filiz (30) ve çocukları Mert (6) ve Rana’nın (4) cenazeleri, memleketleri Trabzon’un Dözköy ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

GİRİŞ 08.02.2018 17:27 GÜNCELLEME 08.02.2018 17:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Almanya'nın Esslingen şehrinde ikamet ettiklerinde karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybeden Turgay Öztürk ile eşi Filiz ve çocukları Mert ve Rana'nın cenazeleri bugün sabah saatlerinde Trabzon'a getirildi. Taziye evinde Öztürk ailesinin yakınları tabutların başında ağıtlar yaktı. Öztürk ailesi için Düzköy ilçesi Çal Mahallesi'nde de cenaze töreni düzenlendi. 

Törene Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ve yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Törende katılımım yoğun oluşu nedeniyle cenaze namazının Çal İlköğretim Okulu bahçesinde kılınacağı duyuruldu. Namaz öncesi taziyeleri kabul eden acılı dede İbrahim Öztürk de oğlu, gelini ve torunlarının bulunduğu tabutlara sırayla bakarak gözyaşı döktü.

 

 

Trabzon Müftüsü Keramettin Demir kıldırdığı cenaze namazının ardından Öztürk ailesi, mahallede yer alan aile kabristanlığına defnedildi. 

Bu arada Almanya'da bir otomobil fabrikasında teknisyen olarak çalışan Turgay Öztürk'ün doğum gününde toprağa verilmesi de ailesinin yanı sıra sevenleri ve arkadaşlarını yasa boğdu. 

YORUMLAR 5
  • asil türk zazaw 6 yıl önce Şikayet Et
    allah af mağfiret eylesin
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    biz gurbetçilerin kaderi uçağın kargo bölümünde memlekete gitmek
    Cevapla
  • Zafer 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmetiyle muamele etsin. Geride kalanlara sabrı cemil ihsan buyursun. Çok zor, çok acı bir durum. Allah cennetiyle lütuflandırsın.
    Cevapla
  • osmanli torunu 6 yıl önce Şikayet Et
    ben bu olayi supheli buluyorum.. guya komsulari iceri girmis icide aile sessiz yatiyormus. komsulari polis falan cagirmadan ansil iceri giriyor? kim kimin evinee elini kolunu sallayarak iceri giriyor? eger komsulari birseyden supehelendi ise polisi aramasi lazim.. nasil oluyorda komsulari iceri girip ondan sonra polisi ariyorlar.. bence bu olayda komsulari tarafindan yapilmis bir sabotaj da olabilir.. cok iyi dikkatli arastirilmasi lazim diye dusunuyorum..
    Cevapla
  • uyarı 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi'den olay yaratacak sözler!
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı